Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnénk kipróbálni a DP-t (duble penetration)! Mire kell figyelni, kinek milyen tapasztalatai vannak?
Szóval, arról lenne szó, hogy van egy szexmániás kiscsaj ismerős, aki szeretné, ha ketten tömnénk, de a lényeg, hogy egyszerre! Mire kell figyelni ilyen esetben? Hogy a legjobb feküdni, melyik pózban? Felmerült az is, hogy egyszerre ketten legyünk egy "lukban" - nem fura, amikor a két farok összeér? Vagy amikor elélveznek, és folyik a másikra?
A csajóca majd megőrül, úgy várja, ezért lenne fontos a kérdés!

Engem is izgat ez a tema de en azert nem valalnam be....elvi kerdes...
azert az hogy ketten egyszerre egy helyen az durva...es szerintem a pasiknak sem lehet kellemes.
amugy egy csomo ilyen ilbol otletet merithettek.
jo szorakozast

1 lyukba ketten?Szerintem nem nagyon fér be,viszont segglyukba és hüvelybe a kettő bemegy..Akkor a legkényelmesebb ha egyik pasi fekszik és ő van a seggben a másik pasi meg áll és ő úgy van a hüvelyben.
Mindenesetre bevállalós tényleg a kiscsaj :)
Sok sikert,jó szórakozást!
Ha az egyik fekszik a hátán, akkor ő van a hüvelyben, a másik, aki áll, az meg a seggeben, szerintem :) :)
Jaja, bevállalós, de ha ez kell a lelkemnek - amikor partyzunk, és többen is szexelünk, akkor ugye a csajok nyomják az analt, és van, amikor odaélvez egyik-másik srác, és ő imádja nyalogatni onnan! Nem hinném, ha nem lennék ott!

Hy, jó kis társaság lehet...
Hol lehet csatlakozni hozzátok?:D

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!