Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egy lánynak kicsi a luka?
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 21:15
1/12 anonim 

válasza:

Hogy érted, hogy kicsi?:D Nem fér bele?
2/12 anonim 

válasza:

kicsi a luka???? maximum a lyuka! de szerintem ez hülyeség...
5/12 A kérdező kommentje:
Hát igen úgy értem hogy nem fér bele egy pénisz...
Bnőm mondta h ő szerinte neki kicsi a lyuka, és én ezen meglepődtem. Ezért kérdeztem itt meg h létezik-e.
2009. júl. 3. 21:27
6/12 anonim 

válasza:

értelmesek és felvilágosultak vagytok mindketten,,,,, de azért már szexeltek...hihetetlen
7/12 anonim 

válasza:

Most pontosítsunk... A punciklyuka, vagy a seggluka? Egyébként persze, lehet, az utóbbi meg természetesen csakis olyan lehet (azért szereti sok fiú az analt nyilván :) )
Persze a punci majd alakul, hozzáigazodik a farok méretéhez!
8/12 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszod :)
2009. júl. 3. 21:41
9/12 anonim 

válasza:

Azt se felejtsd el, hogy izgatás során az egész szerkezet odalent kitágul.
Demoskomolyan. Ilyen tudás mellett maradjatok csak inkább a petting mellett és ne a "luk"badugáson gondolkozzatok.
10/12 anonim 

válasza:

Ne gondolkozzanak, dugjanak - gumiban persze! :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!