Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes nővel a szex?
mitől kéne undorodni? aki terhes nővel szexel az valósznűleg a gyerek apja. egyéb esetben meg nem kötelező. és nehogymá egy terhes nő undorító legyen.
27/L ellenben a kérdésed elég sértő.
Az első két trimeszterben (tehát az első 6 hónapban) nyugodtan szexelhet egy terhes nő, semmi baja nem lesz, se a babának, se neki! max. kicsit kényelmetlen, ha már nagyobb a hasa, ilyenkor olyan pózt kell keresni, amiben nem zavarja a hasa(pl. kutyapóz).
Amúgy nem értem, hogy mi ebben az undorító. A terhesség nem egy perverz dolog, semmi undorító nincs benne!
sztem nagyon szépek a terhes nők :D
szép kerek mindenük :)
Ja én már 35 hetes,8 hónapos terhes vagyok,nagy pocival.
És a mai napig szexelünk többet és sokkal jobban élvezem,és sokkal jobban is kívánom mint előtte.
Kikérem magamnak,hogy a terhes nő undorító!!!
A terhes nők a legkívánatosabbak.
Olyan hormonok vannak bennük, ami utoljára kisbaba korukban volt - és ami azt okozza, hogy pl. a bőrük olyan jellegű lesz, mint akkor volt... még nőnek is közben pár centit.
Maga a fiatalság.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!