Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az elképzelésük azoknak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az elképzelésük azoknak, akik azt kérdezik meg, hogy 18cm-es méret az kicsi-e?

Figyelt kérdés

Kicsit kiakadtam már, amikor a huszadik hasonló kérdést olvastam. Kíváncsi lennék mit gondolnak azok a dologról, pontosabban az átlag méretről, akik ilyen kérdést tesznek fel. Egyszerűen nem értem...

20/F

2009. júl. 3. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

semmit. tapasztalatlanok és nincs összehasonlítási alapjuk, ami nem baj 16 évesen, az ellenkezője már gáz lenne :)

Vagy szimplán barmok :)

27/L

2009. júl. 3. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
sztem csak dicsekedni akarnak, és pár jó beszólást a méreteikre.
2009. júl. 3. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Az az elképzelésük,hogy a csajok élvezik,ha egy pasinak hatalmas a farka,pedig a női hüvely átlagosan 10-12 cm hosszú.Ha egy csaj azt mondja,hogy a 20-22 cm-es a jó,az vagy hazudik(mert az már fáj),vagy mazochista.
2009. júl. 3. 20:17
 4/4 anonim ***** válasza:

vagy csak hallani akarja,h nem kicsi a 18 centi,

vagy amugy csak 12 centi,és meg akar bizonyosodni arrol,h a 18 a jó,

vagy szimplán unatkozik,és 2 naponta beir vmi ilyen kérdést

2009. júl. 4. 08:43

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!