Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 cm penisz. Az kicsi? Nagy?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 cm penisz. Az kicsi? Nagy? Vagy kozepes? Lany vok.

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 18:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
81%
Már korábban kifejtettem, hogy a falloszokkal köszönő viszonyban sem lévő nők "úgy tudják" olvasmányélményeikből, hogy 18 az átlag és a nagy 22-nél kezdődik. Ezért a fiúk a 13 cm-es péniszüket kénytelenségből 18-nak hazudják, veszélytelenül, ugyanis szex közben a nő nem fog zollstockot ragadni, hogy megmérje. De mivel mindenki szeret kicsit nagyot mondani (és veszélytelen, mint leírtam), ezért megjósolom, hogy 10 éven belül a közhiedelem szerint 20 lesz az átlag és 25 a nagy, újabb 20 év múlva pedig a közhiedelem szerint 30 lesz az átlag és 40 a nagy. (A valóságban persze továbbra is 13 lesz az átlag és 18 nagy lesz). Ezt neveztem el a farokinfláció vastörvényének.
2009. júl. 3. 21:06
 22/30 anonim ***** válasza:
60%

Kicsit helyesbíteném az előző hozzászólást...

A női hüvely 6-10 cm hosszú...

G-pont a bemenettől 4-5 cm-re található...

Ezek alapján bátran lehet mondani, hogy a nőknek mindenképpen szükségük van a 20cm feletti farokra! :D

Komolyan, ez meddig lesz még téma gyerekek?

Nem az a lényeg, hogy mekkora, hanem hogy tudja-e használni. Lehet, hogy sok lánynak a barátjának nagy van, de kérdem Én tőlük: Volt már életedben akárcsak egy G-pont orgazmusod is?

Mondjuk tök mind1, mert mindenki azt mondja, hogy, persze volt, csak érdekes, hogy túl sok olyan kérdés van, melyben erre keresik a magyarázatot!

Az enyém meg egyébként 30 cm plusz a kupak! :D

Hát ekkora hülyeséget már komolyan megint, tanuljátok meg használni közösen, nem ilyen hülyeségekre fecsérelni az időt!

22/F

2009. júl. 3. 21:08
 23/30 anonim ***** válasza:
48%
Fogjál egy vonalzót és nézd meg!!! Hulye kérdésre hulye válasz :D
2009. júl. 3. 21:38
 24/30 anonim válasza:
53%

Kedves kérdező! Nem mindegy, ha Neked megfelel?

Kinek mi a nagy és kicsi, abszolut relatív.

2009. júl. 3. 22:11
 25/30 A kérdező kommentje:
kulonben nem menozni akarok vele vagy mitomen,... :|...en csak feltettem egy kerdest...nem tudom h egyes emberek miert nem tudnak normalisan valaszolni ra :| ha nem paszol amit kerdeztem akkor ne valaszolj :| masoknak pedig koszonom a valaszokat :)....
2009. júl. 4. 08:14
 26/30 A kérdező kommentje:
nah jou...azt se hiszem h a masiknak 30 centis farka van :))...ez mar tenyleg nagyzolas :))
2009. júl. 4. 08:18
 27/30 anonim ***** válasza:
35%

Na idefigyeljetek minden buta kislánynak elmondom hogy ne a hosszúsággal foglalkozzatok hanem a vastagsággal XD

Egyébként meg a nagy dákó az rohadt jól mutat de igazából nincs haszna mert én útálom ha a méhemet böki.Rohadtul fáj...

Szal egyébként meg a 18 cm-el nagyon legyél megelégedve.Szerintem közepes:D

Na és mi a tanulság??????

na jó elmondom...ne a hosszúságot kérdezd hanem a vastagságot XD ennyi:)

Na pus

L/16

2009. júl. 11. 11:55
 28/30 anonim ***** válasza:

Ha neked megfelel, akkor megfelelő, nem kicsi, közepes, vagy nagy:)

Utolsó válaszolónak meg...16évesen inkább nem oktatnák ki senkit(a "buta kislányokat"-ahogy írtad), hogy a vastagságot nézze, ne a hosszúságot...

2009. júl. 15. 14:11
 29/30 anonim ***** válasza:
91%
hogy lehetne a 18 közepes? akkor tegyük fel a 18 a közép a 16 már kicsi? és a 20 a nagy? ha az átlag 14-16 akkor hogy lehet a 18 közepes?a 14-16 közepes mivel az az átlag a közép.annál nagyobb már nem közepes,hanem nagy!
2009. júl. 27. 12:45
 30/30 l.zoli válasza:
hat...a nagy kategoriba tartozik:D
2010. júl. 16. 13:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!