Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 cm penisz. Az kicsi? Nagy? Vagy kozepes? Lany vok.

Kicsit helyesbíteném az előző hozzászólást...
A női hüvely 6-10 cm hosszú...
G-pont a bemenettől 4-5 cm-re található...
Ezek alapján bátran lehet mondani, hogy a nőknek mindenképpen szükségük van a 20cm feletti farokra! :D
Komolyan, ez meddig lesz még téma gyerekek?
Nem az a lényeg, hogy mekkora, hanem hogy tudja-e használni. Lehet, hogy sok lánynak a barátjának nagy van, de kérdem Én tőlük: Volt már életedben akárcsak egy G-pont orgazmusod is?
Mondjuk tök mind1, mert mindenki azt mondja, hogy, persze volt, csak érdekes, hogy túl sok olyan kérdés van, melyben erre keresik a magyarázatot!
Az enyém meg egyébként 30 cm plusz a kupak! :D
Hát ekkora hülyeséget már komolyan megint, tanuljátok meg használni közösen, nem ilyen hülyeségekre fecsérelni az időt!
22/F

Kedves kérdező! Nem mindegy, ha Neked megfelel?
Kinek mi a nagy és kicsi, abszolut relatív.

Na idefigyeljetek minden buta kislánynak elmondom hogy ne a hosszúsággal foglalkozzatok hanem a vastagsággal XD
Egyébként meg a nagy dákó az rohadt jól mutat de igazából nincs haszna mert én útálom ha a méhemet böki.Rohadtul fáj...
Szal egyébként meg a 18 cm-el nagyon legyél megelégedve.Szerintem közepes:D
Na és mi a tanulság??????
na jó elmondom...ne a hosszúságot kérdezd hanem a vastagságot XD ennyi:)
Na pus
L/16

Ha neked megfelel, akkor megfelelő, nem kicsi, közepes, vagy nagy:)
Utolsó válaszolónak meg...16évesen inkább nem oktatnák ki senkit(a "buta kislányokat"-ahogy írtad), hogy a vastagságot nézze, ne a hosszúságot...

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!