Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, azt is érzitek szeretkez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, azt is érzitek szeretkezéskor ha csak az előváladék jön ki?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Nem érzik a pasik illetve nem hiszem hogy arra közben oda lehet koncentrálni, és teherbe lehet esni tőle, szal ne nagyon próbálkozz! vagy ha gyereket akartok az más, jó kis oroszrulett vagy becsúszik vagy nem...védekezzetek. nemi betegségektől is óv.

27/L

2009. júl. 3. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Szinte mindig lehet érezni, mert nagyon jó érzés... kicsi orgazmus, egy pillanatra.

De visszafelé nem igaz: nem kötelező, hogy ilyen érzésnél előváladék is legyen.

2009. júl. 3. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet érezni.
2009. júl. 3. 17:30
 4/5 anonim ***** válasza:
én sem szoktam érezni..
2009. júl. 3. 20:27
 5/5 Xaba89 ***** válasza:
En se ereztem es csak azt vettem eszre hogy nem mentem el es ahogy kivettem a vaginabol a peniszem az ovszer tele volt spermaval.Felek is tole hogy egyszer kiszakad.
2009. júl. 3. 22:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!