Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elég nagyok a kisajkaim. Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég nagyok a kisajkaim. Ez gyakori? Engem nagyon gátlásossá tesz, bár eddig semelyik partneremet nem zavarta. Inkább engem zavar.

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 15:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha a párodat nem zavarta akkor mért baj. De ha rosszul érzed magad emiatt és el vagy eresztve anyagilag akkor plasztikai műtét.
2009. júl. 3. 15:23
 2/13 anonim ***** válasza:

teljesen mind1, hogy mekkora :)

honnan tudod, hogy nagy? hasonlítgattad? kikkeel? akkor meg tudod, hogy mennyire gyakori

2009. júl. 3. 15:25
 3/13 A kérdező kommentje:
tudom. bőven kilátszik a nagyakjak közül. annyira zavar, hogy a női öltözőben is mindig háttal fürdök, ne lássák meg véletlen sem.
2009. júl. 3. 15:29
 4/13 anonim ***** válasza:
48%
Én is így vagyok...Engem is zavar, de eddig nem szóltak érte :)
2009. júl. 3. 15:31
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

nembaj, hogy nagyok:D

lehet legaláb játszani velük:D

pl. hajtogatás stb. :)

2009. júl. 3. 15:35
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Annyira idióták vagytok ti nők. ( Mint mi férfiak xD ) A két kezem összetenném, ha ilyen csajjal hozna össze a sors. Nekem pl ez jön be, annyira tetszik ... hmmm mint egy kis lepje szárnyai :D imádnék velük játszani. Szerintem egyedi ( bár azért elég sok nőnek olyan ám ). Én imádnám! Szóval nincs miért gátlásosnak lenned. :) G (24/F)
2009. júl. 3. 15:35
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
az enyémek sem éppen azok a picik,de én észre se veszem,meg nem is zavar,van legalább amivel játszadozni :)
2009. júl. 3. 15:50
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is nagyok vannak. Az első igazi pettingemet ők vágták haza. Egész végig azon agyaltam, hogy vajon mit gondol róla a barátom. Biztos nem tetszik neki, biztos undorodik tőle, biztos zavarja, csak nem akarja mondani. Erre én kértem, hogy hagyja abba a kényeztetést. Csak feküdtünk egymás mellett szótlanul, ölelkeztünk, cirógattuk egymást, aztán csak kibukott belőlem, hogy sajnálom, hogy olyan csúnya a puncim. A barátom csak nézett. Mondom neki, hogy tudom, hogy hatalmasak a kisajkaim és én szégyellem is. Erre ő, majd kitért a hitéből, hogy ilyen baromságon agyalok. Nem akarta elhinni, hogy mi nők még ilyenen is képesek vagyunk problémázni. Azt mondta, hogy nyugodjak meg nem méregeti, és hasonlítja az európai szabvány méretekkel, az én kisajkaim méreteit. Szóval nyugi! Nincs veled gond. Azóta engem nem is zavar. Ő elfogadja, akkor én miért idegeskedjek ezen? Nem én nézegetem, hanem ő. Szóval gondolj erre. Ha a párodat nem zavarja, akkor téged miért? Ne tedd tönkre a gyönyörű pillanatokat ilyen buta gondolatokkal!
2009. júl. 3. 16:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem is nagyobbak...nem lognak nagyon ki de azert latszik.

a parom egyenesen imadja.

elso egyuttletunknel mikor lehuzta a tangamat az volt az elso reakcioja h: "nah most a mennyorszagba vagyok" rakerdeztem h miert es mondta h a kisajkaid miatt:D

szal sztem baratkozz meg veluk, nincs azokkal baj :) :D

2009. júl. 3. 16:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyik lányismerősömnek is elég nagyok. Bár én azt szeretem, ha nem lóg a "bele" a puncinak, ettől függetlenül ugyanúgy felizgat, sőt, talán még jobban is.
2009. júl. 5. 00:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!