Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok középidőben mennyi az esély
megszakításos módszernél a teherbeesésre? 24 napos
ciklusnál melyik napokon vagyok a legtermékenyebb?
2009. júl. 3. 14:27
ha egy kis előváladék bejut akkor ott már lehet gond mert VAN BENNE SPERMIUM!!!védekezni kéne inkább
(1. voltam)
2009. júl. 3. 14:29
Ezt így nem lehet pontosan megmondani. Meg kell figyelned a tested és a peteérés jeleit. Az a baj, hogy általában persze a ciklus közepén van ez az időpont, de vannak akiknél nem. Orgazmus is válthat ki peteérést.. és olyankor nagyon könnyen teherbe eshetsz.
Ez nem biztos módszer! Kicsit sem.ez nem igazi védekezés. Ha mondjuk már házas lennék és nem lenne baj, ha becsúszik egy baba, esetleg akkor alkalmaznám.
Estek már teherbe így..nem is kevesen.
2009. júl. 3. 14:30
Mindenkepp vedekezzetek, nem csak a termekeny napokon lehetsz terhes!
32/n
2009. júl. 3. 14:30
A legtermékenyebb a 12. napon van. De ez nem azt jelenti, hogy csak ezen a napon eshetsz teherbe. Bármikor megeshet a baj, ha védekezés nélkül szeretkeztek. Csak valakinek szerencséje van, valakinek meg nincs.
2009. júl. 3. 14:31
6/13 A kérdező kommentje:
És miből tudhatom azt ha peteérésem van??? rendszeres a ciklusom meg minden...3 hónapja így védekezünk...
7/13 anonim válasza:
patikába kapható PG/53 peteérést megmutató mikroszkóp. Nyálból, vagy hüvelyválladékból kimutatja a peteérést. Amúgy a nő a havi első napjától számított 14. napon érleli a petét. Ám ha 3 nappal elötte sperma jut be akkor is terhes lehetsz, mert a sperma 3-4 napig él benned. a pete meg 2-3 napig él. Ha ezt összeadjuk akkor összesen 7 nap esélyed van a teherbeesésre. Ám a ciklusok mások mindenkinél. Ezért nem tudod pontosan kiszámolni. Amit írtam mikroszkópot az viszont jó.
2009. júl. 3. 14:41
Nos. Én 7. éve vagyok együtt párommal, és kb 6 éve alkalmazunk megszakításos módszert. Azért ezt, mert egyelőre nem akarunk szándékosan gyereket, de ha közbejön, az se túl nagy probléma. Viszont eddig nem jött közbe. :P Szóval úgy gondolom, hogy elég kicsi az esélye a teherbeesésnek így, VISZONT az egyértelmű, hogy megtörténhet. Szóval ha nagyon nem akartok gyereket, akkor inkább válasszatok más védekezési módszert.
2009. júl. 3. 14:47
9/13 A kérdező kommentje:
Peteéréskor milyen folyásom van?? és milyen jelekből vehetem észre??
mas folyas, magasabb ho (de ehez minden nap kell merni)
regisztralj a www.ciklus.hu-ra. bevezeted az elozo menstruacioid, rakattintasz h naptar modszer nezet es kiirja h mikor szabad. mondjuk igy sem tuti de tobb mint semmi
2009. júl. 3. 15:32