Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a probléma? (lent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma? (lent bővebben)

Figyelt kérdés
Barátommal 9 hónapja együtt vagyunk, de én úgy érzem hogy már nem szeret. Úgy érzem, hogy csak arra kellenék neki, hogy leszopjam, vagy éppen kiverjem neki. Ő alig akar hozzám érni. Már lefeküdni se akar. Mi lehet a gond? Nem szeret már? De ő azt mondja hogy szeret, de én mégsem érzem azt. Kérlek segítsetek! 16/L
2009. júl. 3. 13:58
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem szeret:P Csak azért mondja, hogy vele maradj, mert lusta más lányt keresni, amikor te még kéznél vagy. Az, hogy "szeretlek", csak egy szó, bárki, bármikor ki tudja mondani, erőlködés nélkül, akármit gondol vagy akármit érez. Gondolkozz el egy kicsit. Vajon fontos vagy neki, ha nem érezteti veled, hogy szeret? Szerintem vess véget a kapcsolatnak, vagyis a helyedben én nem folytatnám. Majd írd meg, mi volt.
2009. júl. 3. 14:02
 2/8 A kérdező kommentje:
de nekem ő az első, és fordítva is így van, és nem olyan könnyű véget vetni!!!!!!!!!! De lehet, hogy ő sem akarja hogy vége legyen, mert ragaszkodik hozzám! oké, majd megírom hogy mi lett ! Kösszi a választ
2009. júl. 3. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
csatlakoznék az előttem szólóhoz,hogy vess véget,hisz ha csak az ienekre kellesz neki akkor már nem szeret,mondani tényleg könnyű,deh kimutatni nehezebb...
2009. júl. 3. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
jó kis ribanc vagy. szerintem szopjad. csak vigyél bele változatosságot, mert már unja
2009. júl. 3. 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Hallod te meg jó nagy tahó vagy előttem szóló! Azért mert valaki megteszi a barátjának amit akar, attól még egyáltalán nem ribanc! Hisz szereti a barátját és még jó hogy a kedvében akar járni. Én azt tanácsolom neked, hogy éreztesd vele hogy neked ez így nem jó, ne elégítsd ki te se őt! És ne hagyd hogy ennyivel lerendezze (szeretlek). Mondd neki: Ezt nem mondani kell, hanem kimutatni! És mondd neki hogy ha nem változtatsz vége lesz (még ha fáj is), nézd meg mit lép erre. Ha azt mondja oké legyen vége, akkor hagyd ott, mert nem becsül, viszont ha azt mondja változtat akkor oké.
2009. júl. 3. 14:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A szeretetet sokan érzésként definiálják, pedig az cselekvés.

Az érzés, ami bennem van, az az, hogy KEDVELLEK Téged. Vagyis jó lesz a napom, ha találkozunk, jól érzem magam Veled, a közeledben stb. ÉN.

A SZERETET az, amikor én adok és TE kapsz. Akkor szeretek valakit, ha Ő fontos nekem, érdekel, hogy jól érezze magát, legalább olyan jó legyen neki is, mint nekem. Ha ez valóban így van, akkor teszek is ezért, odafigyelek RÁ, megosztom Vele, amim van, vagy amit adni tudok.

Ugye, hogy így leírva már nem is olyan bonyolult az élet?

A Barátod KEDVEL Téged, DE saját magát SZERETI. Ez van. Nem én írtam, hanem Te. Én csak segítek értelmezni a szavakat.

Ami a kötődést illeti, az úgy van, hogy az elsőtől elszakadni a legnehezebb. Mert nagyon erős a kötődés. Aztán jönnek mások és egyre "könnyebb" lesz. (Nem könnyű, csak könnyebb.) Viszont az nincs leírva sehol, hogy akihez a legjobban kötődünk, azzal fogjuk egymást a legjobban szeretni. Lehet az a 8. vagy a 23. is. Nincs rá általános recept.

2009. júl. 3. 14:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

nem az a lényeg, hogy ő szeret-e téged vagy mondja-e, hanem az, hogy TE érzed-e ezt? és fordítva!

ha te nem érzed, akkor hiába szeret, hiába mondja, akkor nincs értelme.

2009. júl. 3. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem teszteld le hagyd el mond meg neki mi a baj hagyd el.és ha igazán szeret nem hagya mindig hivni fog keresn. én is voltam igy meg montam vaqgy változtat magán mert nem vagyok a babája akitől bármit kérhet. ő meg nem bizonyit az ányba a nőknek is vanak elvárásai nem? nekemis a párom mindig azt mondjah hogy ezt csináld mert az esik jó . de ugyan ugy neked is lehetnek elvárásaid.ha nem akkar elvesziteni mert szerte téged ugy is visssza megy.ted a sexet érdekesebé:P
2009. júl. 3. 15:52

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!