Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma? (lent bővebben)
A szeretetet sokan érzésként definiálják, pedig az cselekvés.
Az érzés, ami bennem van, az az, hogy KEDVELLEK Téged. Vagyis jó lesz a napom, ha találkozunk, jól érzem magam Veled, a közeledben stb. ÉN.
A SZERETET az, amikor én adok és TE kapsz. Akkor szeretek valakit, ha Ő fontos nekem, érdekel, hogy jól érezze magát, legalább olyan jó legyen neki is, mint nekem. Ha ez valóban így van, akkor teszek is ezért, odafigyelek RÁ, megosztom Vele, amim van, vagy amit adni tudok.
Ugye, hogy így leírva már nem is olyan bonyolult az élet?
A Barátod KEDVEL Téged, DE saját magát SZERETI. Ez van. Nem én írtam, hanem Te. Én csak segítek értelmezni a szavakat.
Ami a kötődést illeti, az úgy van, hogy az elsőtől elszakadni a legnehezebb. Mert nagyon erős a kötődés. Aztán jönnek mások és egyre "könnyebb" lesz. (Nem könnyű, csak könnyebb.) Viszont az nincs leírva sehol, hogy akihez a legjobban kötődünk, azzal fogjuk egymást a legjobban szeretni. Lehet az a 8. vagy a 23. is. Nincs rá általános recept.
nem az a lényeg, hogy ő szeret-e téged vagy mondja-e, hanem az, hogy TE érzed-e ezt? és fordítva!
ha te nem érzed, akkor hiába szeret, hiába mondja, akkor nincs értelme.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!