Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami nem okés? Lehet hogy valami baj van velem?
Figyelt kérdés
sziasztok 16 éves vagyok, és naponta egyszer masztizok. de van amikor kihagyok 1-2-3 napot hogykicsit jobban izgasson majd. Most is igy volt. eddig nem volt semi baj. De most arra ébredtem az éjjel hogy "elmentem".
akkor vmi bajom van?:S:(
2009. júl. 3. 12:24
2/10 anonim 

válasza:

Szerintem fiú, és akkor ez természetes. Lányok nem "mennek el" csak úgy az éjszaka közepén, még ha izgató álmaik vannak, akkor sem. fiúkkal ilyen korban előfordul ilyesmi.
3/10 anonim 

válasza:

(1. vok)
16 évesen nem is tudtad h általában a fiúknak van éjszakai magömlésük??pff
és ez teljesen normális...
4/10 anonim 

válasza:

2.nak:
de van olyan is hogy a lányok is arra ébrednek hogy orgazmusuk van,de ez sokkal ritkáb eset mint a fiúknál
5/10 anonim 

válasza:

Ezt hívják éjszakai magömlésnek.Mivel te minden nap kicsapattad így nálad ez végülis megszűnt(ami nem baj)De ahogy kihagytál pár napot a testednek szokatlan volt ezért volt magömlésed..Amúgy ez ebben a korban teljesen normális!
6/10 A kérdező kommentje:
mostmér kell pff-ögni?
azthittem azért van ez az oldal hogy segitsenek abban amit nem tudok. Ha meg szégyennek tartod a kérdésemet neválaszolj rá. A többieknek köszönöm a segitségét amugy fiu vagyok.
2009. júl. 3. 15:29
7/10 anonim 

válasza:

azért pffögök mert ilyen korban illene tudni...13 vok és én is tudom...
8/10 A kérdező kommentje:
hu akkor te már érett vagy mindenre:)sok sikert ;)
2009. júl. 4. 11:48
9/10 anonim 

válasza:

miért bioszból nem vettétek 8ban??
10/10 anonim 

válasza:

Tényleg nem kéne leszólni a másikat!!Aki bunkó az húzzon erről az oldalról.Itt azok vannak akik segítséget adnak és várnak... (13:29)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!