Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm nem engedi, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem engedi, hogy a bugyijába nyúljak. Mindig amikor arra téved a kezem, megfogja. Ő már csinálta nekem kézzel, de nem hagyja, hogy viszonozzam, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 11:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%

lehet h szégyenlős ?

vagy fél ? de szerintem kérdezd meg tőle hogy miért nem engedi,vagy miért nem akarja.

2009. júl. 3. 11:46
 2/15 A kérdező kommentje:
Amikor megkérdezem, azt a választ kapom, hogy még nem szeretné, pedig már nagyon sokszor próbálkoztam, de sosem engedte. nadrágon keresztül viszont bármit csinálhatok.
2009. júl. 3. 11:48
 3/15 anonim ***** válasza:
36%

Hát nem irigyellek pajti, nekem nem kellene olyan barátnő akit úgy kell "megerőszakolni" de ne add fel.

...........Egy óvatlan pillanatba marjál rá.............

2009. júl. 3. 11:52
 4/15 anonim ***** válasza:
56%
Lehet, hogy mégis harap a pina?
2009. júl. 3. 11:52
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
talán ha felvázolnád neki hogy mit is akarsz ott pontosan csinálni, lehet megnyugodna...
2009. júl. 3. 11:56
 6/15 anonim ***** válasza:
86%
miota vagytok együtt?
2009. júl. 3. 11:57
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
Izgasd fel annyira,hogy ne tudjon ellenállni. Esetleg nem lehet hogy az a gond hogy nem borotválja,és szégyenli?
2009. júl. 3. 11:59
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
lehet,hogy hülye ötlet, de nem lehet, hogy nem szőrteleníti és nem akarja, hogy szőrösen lásd? még az a tippem lenne, hogy megvan neki, de ha többször is elutasított, akkor ez nem valószínű
2009. júl. 3. 12:01
 9/15 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is ugyanez volt fiatalabb koromban exemmel...ő kiverte nekem, de nekem semmit sem szabadott...persze mind2en szüzek voltunk...ruhán keresztüli "szex" volt...de persze ez nem ugyanolyan...megoldás...szakítottunk...persze nem ezért, megromlott...sokat veszekedtünk más miatt nah meg persze kihasznált anyagilag amiért nem volt jutalom:D...de ez egy másik történet...persze nem kell engem követni csak felvázolom velem mi történt...
2009. júl. 3. 12:02
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
nem lehet, hogy még nagyon fiatal? egy 13 éves lány lehet, hogy fél ettől. Nekem 15 évesen volt az első pasim és én se hagytam egy darabig. Nem tudom, hogy miért, utólag egy hatalmas hülyeségnek hangzik.
2009. júl. 3. 12:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!