Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lényeges lehet hova élvez a párom?
Figyelt kérdés
A párommal már régóta babán dolgozunk és már mindenféle dolgok az eszünkbe jutnak!Lehet lényeges dolog,hogy a párom a hüvelyen belül hova élvez el!Pl. mindegy,ha teljesen bent van a pénisze és ott élvez belém vagy kicsit kiljebb!Lehet hülye kérdés,de mi már mindenre gondolunk!:(2009. júl. 3. 11:34
1/6 anonim válasza:
Szerintem, minél bentebb jut, annál jobb, és annál valószínűbb a fogantatás...
Bár nem vagyok orvos.. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Mi is erre gondoltunk,de mi sem vagyunk orvosok!
2009. júl. 3. 11:56
3/6 anonim válasza:
Eléggé primitív dolog de csináljátok a következőt:
Élvezzen beléd a párod, aztán te gyorsan tedd fel a lábad a falra, úgy hogy hanyattfekszel. Tehát ilyen félig gyertyaszerű pozícióba legyél 4-5 percig, akkor biztos befolyik egy csomó, és lesz baba.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem már nincs olyan ,hogy primitív dolog!Mindent megtennék,hogy babám legyen!Köszönöm szépen az ötletet!
2009. júl. 3. 14:03
5/6 anonim válasza:
Akkor már gondolom, azt is kipróbáltátok, hogy mikor megtörtént a dolog, belédélvezett a párod, fogsz egy kispárnát, és ráhasalsz, és úgy maradsz kb 10-20 percig. Kicsit kényelmetlen, de barátnőmnek ezt javasolta az orvos. Ez akkor használhat, ha kicsit hátrább esik a kelleténél a megtermékenyülési terület. Mert olyan is lehet, hogy minden rendben van, csak kicsit segíteni kell, hogy odajusson ahova kell.. Remélem érted mit szeretnék mondani...
6/6 A kérdező kommentje:
ezt még nem hallottam csak azt,hogy hanyat fekve rakjak a fenekem alá egy kispárnát!Köszönöm az ötletet!:)
2009. júl. 3. 14:53
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!