Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mással sem tudnék elmenni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással sem tudnék elmenni? Velem van a gond?

Figyelt kérdés

18éves vagyok.A mostani barátommal vesztettem el a szüzességemet kb. másfél éve. De eddig 1x sem tudtam elmenni sex közben. Eddig élveztem vele a sexet, viszont az utóbbi időben nincs sok kedvem hozzá.pedig nagyon szeretem, és szeretném ha neki jó lenne. Úgyhogy néha "késznyerből" fekszem le vele.(persze van mikor van kedvem hozzá,de elég ritkán) Mert ő nem érti meg hogy nekem nincs olyan nagy szükségem a sexre.Szerintem pont ezért... mert annyira nem élvezem mint Ő. Azt hiszi vele van a gond, pedig szerintem velem. Vagy nem tudom...

Lehet hogy mással sem tudnék elmenni? Befolyásolja a legelső sexuális élmény (mennyire gyengéd stb) hogy a későbbiekben milyen leszek az ágyban? Vagy el tudok e menni?

2009. júl. 3. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:
az utóbbi időben azért nincs kedved hozzá ,mert márnem vagy belé szerelmes, nics szikra, Kényszerből lefeküdni valakivel, meg hogy neki jólegyen, nem vagy túl korrekt.talán meg kéne beszélned vele. vagy befejezned a kapcsolatot. Ha ennyi idősen ilyen hazugságos megjátszós játszmákba belemész mi lesz később?
2009. júl. 3. 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:
A puding próbája az evés, megadjam a telcsiszámomat? próbáljuk meg.
2009. júl. 3. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha rájön a kangörcs a pasidra próbáld meg orálisan kielégíteni. Várj annyi idejig a konkrét szexel amíg te nem kívánod és csak utána engedd........... így hátha sikerül ha te is ki vagy éhezve.

Legelső????? miért, mert neked rossz volt??????

2009. júl. 3. 11:58
 4/6 A kérdező kommentje:

kedves első:

Én nagyon szeretem Őt.Beszélgettünk már róla mondtam neki, hogy monstanában nem nagyon kívánom a sexet, tehát nem hazudozok előtte.Viszont neki meg szüksége van rá. Imádom őt, nem szeretném hogy a kapcsolatunknak vége legyen. Tudja hogy még egyszer sem mentem el...

2009. júl. 3. 13:03
 5/6 A kérdező kommentje:

kedves második:

Orálisan mindig kielégítem, de az mégsem ugyan az. Neki hiányzik a sex is nekem nem. Ne az hogy rossz volt az első, csak jobbra számítottam, több gyengédséget vártam volna tőle,meg hogy érezzem rajta hogy szeret, és az előjátékot sem vette figyelembe annyira amennyire kéne...

2009. júl. 3. 13:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy a legjobban az zavar, hogy eleve úgy kezdi mikor eljön hozzánk, hogy "na akkor szexelünk ma, vagy megint nem lesz semmi?" És nem az h ráhangolódjunk az egészre, pl elkezdünk csókolózni vagy hasonló, hanem megkérdi és akkor vagy lesz valami vagy nem... De már mondtam neki hogy ez rosszul esik, egy darabig próbál változtatni, aztán megint vissza a régi kerékvágásba
2009. júl. 3. 13:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!