Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anális szexnél előfordulhat, hogy azért nem sikerül, mert a férfi mérete túl nagy és az én kerületem nem túl "rugalmas"?
Figyelt kérdés
Már kipróbáltam az anális szexet egy korábbai kapcsolatomban, akkor nem volt probléma, igaz csak egyszer, de "sikerrel"...2009. júl. 3. 11:17
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem,kellő előjátékkal "akármekkora" péniszt be tud fogadni!
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nos, igen.. Szerintem ez simán lehetséges. Nekem is volt olyan párom, akivel többször is csináltuk, már inkább rendszeresnek mondható és nagyon jó volt.. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem fájt, és én is nagyon élveztem.. De Ő igazán értett ahhoz, hogy kell egy nővel bánni. Vele több óráig lehetett szexelni... (Nos ezzel nem a mostani párom minősítem le, mert ő átlagos...) De a múltamban aki volt, neki is vastag volt... Bár én lehet, hogy ott is elég tágulékony vagyok..
De, a mostani párommal egyszer próbáltuk... De nagyon rossz volt. Fájt... Nem voltam eléggé hogy úgy mondjam, előkészítve rá.. :)
De ez van...
Mond, hogy foglalkozzon vele többet.. És, hogy előtte, próbáljatok több időt az izgatással stb.. eltölteni..
3/3 anonim válasza:
Igen előfordulhat, hogy a nagyobb szerszám nem megy be. De lehet pszichikai is. Például a jelenlegi barátom nálam próbálhatta ki először a popsi szexet de szegény annyira izgult, hogy nem tudta betenni, igaz én is izgultam, hogy egy srácot én vezethetek be ebbe. Szóval akár ilyen dolgok is közre játszhattak. Talán te sem voltál lelkiekben elég laza neki, ez szerintem olyan mint amikor a srácok nem tudják mondjuk felállítani, mert egy pillanatra is nem oda figyelnek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!