Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvez el? Bővebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvez el? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok én egy 25/L vagyok, volt már egy pár kapcsolatom, de ezt nem értem! Van egy pasim együtt élünk kb 1,5 éve, és ha orálisan csinálom neki akkor nem tud elélvezni, de miért van ez? Én kérdeztem tőle azt mondta hogy ő soha nem tudott ugy...Elég konzervatív típus pedig ugyanannyi idős mint én. Sokmindent nem tudok vele kiprobálni, a konzervatívsága miatt! Mit csináljak, azt akarom hogy jo jobb legyen!!!!!! Tapasztalatokat várom és a tanácsokat is!!!!Kort léci írjatok!!!!
2009. júl. 3. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért, mert mindenki más. Az én párom pl. csak egyetlenegy féle pózban tud elmenni, ha bennem van. Nem hiszem, hogy rosszul csinálod, csak neki ezek szerint az orál nem ad elég ingert, de minden fejleszthető. 22/L
2009. júl. 3. 09:25
 2/6 anonim ***** válasza:
az nem kifogás h konzervativ, szerintem egyszerüen fáradt és nincsen kedve az egészhez, volt már konzervativ pasim, és még is az ágyba bármi engedett volt. 20/L
2009. júl. 3. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Az én psim nem konzervativ,minden jóban benne van,de orálisan ő sem tud kielégülni - élvezi meg minden,szereti ha csinálom,sokszor ő kéri,de úgy nem tud elmenni. Volt már sok csaja előttem,és azt mondta csak egyetlen egyszer sikerült igy elmennie. Néha engem is zavar,de van ilyen. Nem tehetsz róla,ha nem megy,hát nem megy. Mi ilyenkor másként szoktuk befejezni,h mindkettőnknek jó legyen :) orál után szeretkezés, nekünk ez jöt be.

21/L

2009. júl. 3. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:
A férjem sem tud orálistól elmenni, sőt én se. De attól még imádjuk adni/kapni.
2009. júl. 3. 10:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Én eltudok menni, de sokkal késöbb mintha szeretkeznék. De van egy barátom aki imádja a nőket, de soha nem engedi hogy orálisan kényeztessék, egyszerüen nem izgatja a dolog.

F38

2009. júl. 3. 11:01
 6/6 anonim ***** válasza:
rosszul csináljátok...nem úgy kell orálisan kielégíteni mintha egy banánt kapsz be és fel le mozogsz...azt a kéz is megcsinálja...van ezeknek technikája...googliba utána lehet keresni
2009. júl. 3. 12:13

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!