Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csinálná? Egy hetero lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinálná? Egy hetero lány csinálná hármasban úgy hogy a fiút is és a második lányt is kényezteti de egy leszbikus lány belemenne csak az élezet kedvéért meg a szórakozás kedvéért hogy a fiút is kényeztesse 3 asban?

Figyelt kérdés
meg van olyan lány aki hetero de egyszer legaláb már leszbizett egy másik lánnyal de a leszbikus lányok csak szórakozásból érzelem mentesen vannak néha fiúkkal?
2009. júl. 3. 01:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én elvesztettem a fonalat a 15. szónál.
2009. júl. 3. 01:18
 2/13 A kérdező kommentje:
bocsi hát úgy hogy tudod vannak olyan lányok akik heterok de belementek már lánnyal is de heterok, akkor a leszbikusok is néha belemmennek érzelem mentesen fiúkkal?
2009. júl. 3. 01:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Huhh én se tudom követni a dolgot,kicsit fogalmazd át ;)
2009. júl. 3. 01:19
 4/13 anonim ***** válasza:
46%
Igen vannak ilyen lányok kalandvágyo lányok, avgy örömlányok:)
2009. júl. 3. 01:21
 5/13 A kérdező kommentje:
nah ok megpróbálom átfogalmazni:) egyszerűbben egy leszbikus lány belemenne abba hogy fiúkkal is csinálja csak az élvezet kedvéér érzelem nélkül?
2009. júl. 3. 01:23
 6/13 A kérdező kommentje:
a másik meg hogy ha hármasba csinálná egy hetero csaj egy hetero pasi meg egy leszbi csaj akkor a leszbi csinálna dolgokat az élvezet kedvéért a fiúnak is?vagy ha vki leszbi akkor nuku fiú?
2009. júl. 3. 01:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Uhh na jo most már én se vágom XD
2009. júl. 3. 01:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
ha valaki leszbi az leszbi,az nem csinálja fiúnak szerintem semmi féle képen,na de mostmár megértettem mit akarsz mondani :)
2009. júl. 3. 01:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Asszem én értem. Hármasról van szó, 2 csaj, 1 pasi. Az a kérdés, hogy ha az egyik csaj leszbi, akkor csak a másik lánnyal foglalkozik, vagy a pasival is?

:)

Szerintem csak a lánnyal. Én hetero csaj vagyok, de azért a lányt bevállalnám.

2009. júl. 3. 01:35
 10/13 anonim ***** válasza:

az a leszbi csaj, aki pasikkal is foglalkozik, azt úgy hívják, hogy bi vagy biszexuális.

azt a heteró csajt, aki nőkkle is foglalkozik, azt úgy hívják, hogy bi vagy biszexuális.

most kerek?

és hogy ki mibe megy bele, azt majd az illető eldönti.

én heteró vagyok, és mégsem vagyok hajlandó minden nővel.

2009. júl. 3. 02:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!