Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan élhetném át a hüvelyorg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élhetném át a hüvelyorgazmust? :S élvezem amikor együtt vagyok a pasimmal, de a hüvelyorgazmus valahogy sosem jön össze. Valami tanács? :S (főleg nők véleménye érdekelne)

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 00:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyan pózt válasszatok, amiben a csiklód is ingerelve van, pl. lovagló póz,abban a párod hasához tudod dörzsölni, közben irányíts te, próbálkozz, találd meg azt a pontot ahogy neked a legjobb. Nekem elsőre így sikerült. Azóta viszont főleg csak misszionárius pózban megy, szóval érdekes. Egyébként ha megvan az a póz ahogy jó, akkor a ritmus a lényeg, ne ess ki a ritmusból, ne változtasd, legyen tök monoton és mikor már érzel valamit mintha jönne, akkor lehet esetleg begyorsítani. Az első nekem nem volt olyan nagy, elég halvány érzés volt, abban sem voltam biztos hogy az volt-e az. De később sokkal jobb lett. Sok szerencsét! ;)
2009. júl. 3. 10:33
 2/4 A kérdező kommentje:

nagyon köszi:)

mások véleményét is várom:D

2009. júl. 3. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is ugyan ezzel a problémával vagyok. Eddig csak lovagló pózban tudtam elmenni, de aztán a mostani kapcsimban már a misszionáris póz is sikeres! Bár még orálisan sosem mentem el.

Szerintem a lovagló és a misszionáris póznál (itt nálam szorosan hozzám simul)csikló orgazmus van! Kutya póznál nem érintkezik az a része, mint az előzőeknél, és úgy nincs orgazmusom. Lehet, hogy Te is így vagy ezzel... én csak türelmet kívánok! Szerintem sikerülni fog. És nyugodtan beszéld meg a partnereddel. Mikor szeretkeztek nyugodtan szólj közbe, hogy ez jó vagy éppen az előző jobb érzés volt számodra! :) Sok sikert! :)

2009. júl. 4. 14:40
 4/4 anonim válasza:
Én is ugyanezzel a problémával élek! De sajnos nállunk nem segitett egy póz sem, én még mindig nem tudok elmenni hüvelyen keresztül! :/
2012. szept. 22. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!