Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az természetes, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az természetes, hogy nem mentem el sex közben elsőre? Velem van a baj? Segítség!

Figyelt kérdés
Szal lefeküdtem a barátommal, de én nem mentem el. Nekem ez volt az első alkalom. Félek,hogy velem van a baj. A barátom megértő,meg türelmes hozzám. Ez normális hogy nem mentem el???!!!! Segítsetek!!!
2009. júl. 3. 00:01
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Persze semmigond, majd alakul, ez még csak az elsö volt.

Ne görcsölj ezen.

2009. júl. 3. 00:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne félj, nem megijeszteni akarlak de valaki 100. alkalomnál sem megy el meg sztem a nők 90%-ának ilyen az első alkalma mint neked hogy semmi, ami érthető mert az első és félsz és nem tudsz oylan felszabadult lenni mint majd később még nem szoktatok össze még nem fedeztétek fel egymás testét. Ne aggódj nincs baj :)
2009. júl. 3. 00:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem 3 éve volt az első, mégse mentem el még soha...:/

Ettől függetlenül jó a szex, csak az az utolsó robbanás, ami hiányzik...

De a barátom mindig kényeztet orálisan, ettől mindig van csiklóorgazmusom, szóval azért nekem is jut az élvezetekből;)

De az, hogy most neked elsőre nem sikerült, nem jelent semmit, ez természetes, kell még egy kis idő, amíg kitapasztaljátok, hogy hogyan a legjobb (pózok, időtartam, stb.) Gyakorlás, tapasztalat kérdése, eleinte ne várj csodát...

Sok sikert hozzá!:)

19/L

2009. júl. 3. 00:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Mostmár megnyugodtam :)
2009. júl. 3. 00:22
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
Elnézést, hogy ezt mondom, de már a fa.om kivan vele, hogy naponta 3 ilyen kérdésbe akadok!!!! És most már tényleg én is azt mondom, hogy használd azt a rohadt keresőt, és olvasd el azt a párszáz kommentet, amiben leírják, hogy ez teljesen normális!! Mégis mit vártál? Ez nem a Dallas vagy a Melrose place, ahol irodai asztalon, szénában, medencében mindenkinek mindenkivel elsőre jó!
2009. júl. 3. 00:23
 6/8 anonim ***** válasza:
TE MEG ha már 100adszor olvasod a kérdést akkor hogy van türelmed még egy ilyen kommentet idebiggyeszteni ?!menj tovább
2009. júl. 3. 00:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Most nem tudom mit kell bunkóznod!!! ha unod,akkor ne nézd meg,ne válaszolj! Semmi szükség rá,hogy még te is keltsd bennem a feszülséget. Tovább is lehet lépni! Nekem meg az ilyen bunkó emberekből van elegem. Ha segíteni nem tudsz,csak ártani,akkor inkább felejtsd el. Lehet neked nem voltak ilyen problémáid,másnak vannak. Más rosszul érzi magát ettől és nem a te bunkó,lenéző paraszt stílusodra van szüksége. Szerintem a te problémáidra más így reagálna neked sem esne jól. Ha meg csak megalázásra használod ezt a weboldalt, akkor légyszi másnál és ne rajtam éld ki magad. Kösz
2009. júl. 3. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:
elsőre nekem se sikerült, de egy pár alakalom után megszoktam és azóta nagyon könnyen elmegyek, lehet h neked is csak egy kis összeszokás hiányzik, az meg majd meglesz
2009. júl. 9. 16:52

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!