Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez orgazmus? Ha igen akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez orgazmus? Ha igen akkor milyen?

Figyelt kérdés
Mint ugy majdnem minden lány én is maszturbálok:D de én nem dugok fel semmit.csak ilyen simogatós feelingbe "nyomom".És olyan 2-3 perc után már nem tudom tovább,mert annyira felizgulok.A talpamnál vagy a lábujjaimnál meg ilyen bizsergést érzek.és lüktet a hüvelyem.
2009. júl. 2. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
kozel jartal :)
2009. júl. 2. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a csikló orgazmus:)
2009. júl. 2. 23:49
 3/5 anonim ***** válasza:
De szép volt ezt végig halgatni, bárcsak én is egyszer átélhetném:D:D)......18/F
2009. júl. 2. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Közel jártál, de az orgazmus általában olyan intenzív, hogyha átéled nem fogod megkérdőjelezni, hogy ez most az volt e.

Egyébként meg, nagyon sajnos, nagyon kevés nő maszturbál, de örülök neki, hogy eggyel több fedezi fel magát :)

Jó szórakozást hozzá.

2009. júl. 2. 23:55
 5/5 anonim ***** válasza:
xD
2009. júl. 2. 23:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!