Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idősen próbáltad ki először az anális szexet?
Figyelt kérdés
Párja kérésére, vagy saját maga, mert érdekelte a dolog.
Csak kíváncsiságból kérdezem, és elsősorban lányoktól!
2009. júl. 2. 22:26
2/13 anonim 

válasza:

én 25 vagyok és még nem próbáltam,és az igazság az hogy nem is vonz igazán...
4/13 anonim 

válasza:

Kb 5 éve!Párom vetette fel.Akkor már 6 éve együtt voltunk!Én elöször nem igazán akartam!De aztán "rávett" és tényleg jó!
Mondjuk olyan sürün nem csináljuk évente 2-szer max 3-szor!
Szerintem ez egy nagyon intim dolog és föleg bizalmi dolog!Nem tudnám elképzelni egy olyan pasival akivel mondjuk pár hete vagyok együtt!
5/13 anonim 

válasza:

21, párom akarta jobban,de aztán én is kíváncsi lettem.
6/13 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok!Bocsi!A lényeg a konkrét válasz lemardt:)
22 éves voltam akkor.
7/13 anonim 

válasza:

kb 1 hónapja próbáltam. párom akarta inkább, aztán már én is. de elég volt egyszer...:D
24/L
8/13 anonim 

válasza:

Soha nem próbáltam ki, és nem is fogom. Köszönöm, nem kérek az ilyen "élvezetekből", volt már vastagbél-tükrözésem: hát nem kívánom még a legrosszabb ellenségemnek sem (vagy talán azért neki mégis). :P
9/13 anonim 

válasza:

én 16 éves voltam az akkori párom akarta nagyon és meg megtettem nem bántam meg de egyszer bőven elég volt :)
10/13 anonim 

válasza:

20 évesen, a párom akarta, nem volt rossz, de igy azota valahogy nem tudom ellazitani magam, pedig nem fájt annyira...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!