Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnan tudnám letölteni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudnám letölteni az érzékek birodalmát?

Figyelt kérdés
Kifejezetten ezt a játékot keresem,nagyon szeretném.Torrent oldalakon kerestem de nem találtam.Boltban nagyon drága:(
2009. júl. 2. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:
39%
mintha rossz témába írtad volna..
2009. júl. 2. 22:17
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
vicces, hogy azért pontozol le, mert te vagy a hülye :DXD
2009. júl. 2. 22:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Ne haragudj ha rossz témában írtam,(bár ahogy néztem,az összes erotikus társasjátékkal kapcsolatos kérdés ide tartozik.)szerintem ettől még nem kell egyből lehülyézni.

A másik:Nem tartozom abba a tizenéves kategóriába aki csak azért jár fel,hogy lepontozzon mindenkit,úgyhogy ha bárki is lepontozott az nem én voltam.Bár akár én is lehetnék,mert tényleg egyátalán nem hasznos amit írtál,csak az észt osztod.Ha tudsz válaszolni válaszolj,ha meg nem akkor menjél tovább....

2009. júl. 4. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!