Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha a párotok azzal a kéréssel állna elétek,
hogy legyetek az úrnője és alázzátok meg belemennétek?
Figyelt kérdés
Például ha ilyet kérne,hogy korbácsoljátok meg,vagy esetleg sétáljatok tapossátok meg tűsarkú cipőben,a talpatokat szeretné nyalni,vagy a lábatokat a szájába nyomni ameddig csak belemegy miközben a másik lábával épp a mellkasán álltok stb.Tehát ilyen jellegű dolgokat.
en bitos h nem!!!en ezt nem tartom normalisnak...ez mar nagyon tulzas
2009. júl. 2. 19:53
2/14 anonim válasza:
Csak akkor ha már az együttlét ellaposodott. Idővel. Egyszóval igen ha még az ész határain belül kéri.
2009. júl. 2. 19:54
3/14 anonim válasza:
Az pasim a tűsarkú cipőm talpát szokta nyalogatni szex közben, én szoktam neki hagyni, nem zavar.
2009. júl. 2. 19:59
4/14 anonim válasza:
Ez szerintem durva, ha egy pasi ilyenekre izgul, az biztos nem normális, valószínűleg nem hogy nem engedném neki, de el is hagynám!
2009. júl. 2. 20:39
5/14 anonim válasza:
hát ezek nagyon durvák,biztos nem mennék bele.
de mondjuk hogy kicsit véresre kaparod a hátát az még belefér szerintem.
2009. júl. 2. 21:49
6/14 anonim válasza:
Kicsit sajnállak (nem lesajnállak, tényleg rossz lehet) én biztos nem mennék bele. Mármint ez megalázó. Erre izgul? Nem tudom, hogy milyen kapcsolatban vagytok, szeretitek-e egymást, ez mennyire fontos nálatok, de szerintem ha szeret, akkor ezt nem várja el tőled. Nem szoktam az embereket elítélni, inkább a Te érdekedben mondom, hogy ne menj bele.
2009. júl. 2. 22:12
7/14 anonim válasza:
Nos ha szeretem,akkor végülis rá lehet engem venni néhány dologra,de azért a józanész határain belül.Szóval a korbács nálam kilőva.
2009. júl. 2. 22:17
8/14 anonim válasza:
én kipróbálnám:))na de nem épp olyan durván,de miért is ne,izgis lehet ez is...mit kell ebből ilyen nagy dolgot csinálni,ez csak egy szerepjáték,akinek bejön kipróbálja,akinek nem,az meg nem,nem kell ezt elítélni,nekem is sok minden nem tetszik és nem csinálnám meg,ami sokaknak már természetessé vált,hát csak ennyi...
2009. júl. 2. 22:21
9/14 anonim válasza:
Egyszerűsítsük le a dolgot.Sztem a fiúd mazohista.Erről nem tehet,egyszerűen ez hozza lázba.A homokosok se tehetnek arról h ugyanahhoz a nemhez vonzódnak.Ha te és a fiúd közt nagy a szerelem és erős a kötelék,akk tedd meg.Aztán lehet te is élveznéd. xD
2009. júl. 2. 23:48
10/14 A kérdező kommentje:
Nem lány vagyok hanem fiú,csak érdekel hogy a legtöbb lány mit reagálna egy ilyen kérésre.De látom vannak azért akik belemennéenk.Ha valakit bővebben érdekel mikre gondoltam nézze meg ezt:
www.cucciolopage.com
Ott a video store menüre kell kattintani miután beléptünk az oldalra.Lehet fura,de nekem tényleg izgató egy szép női láb,és az is tetszik mikor fekszem a földön és a mellkasomon áll a leány.Tetszik hogy láthatom teljes egészében ahogy épp rajtam van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!