Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül elmenni?
Figyelt kérdés
Az lenne a gond h mindig nagyon nagyon közel járok hozzá, érzem a pisilési ingert olyankor próbálok ellazulni, de nem megy. Egyszer csak eltűnik az érzés.És egy kis idő után kezdődik elölről. De nem érzek semmiféle kielégülést.Vagy csak olyan kicsi orgazmusom volt? bár ezt kétlem.2009. júl. 2. 18:44
1/6 anonim 

válasza:

Mennyi idős vagy? Talán a korodból adódik, hogy nem megy úgy ahogy szeretnéd. Meg lehet, hogy túl görcsösen akarod. Az is előfordulhat, hogy épp a partnered nem épp a legjobb és nem hozza ki belőled.
2/6 anonim 

válasza:

Én sem tudtam még eddig elmenni :S A pasimmal nemrég feküdtünk le először akkor nem tudtam elmenni annyira fájt előtte csináltuk egymásnak kézzel de akkor sem tudtam :S
Nem értem miért :S
3/6 anonim 

válasza:

én olyan videókat szoktam nézni amiben a nőket elégítik ki
arra mindig meizgulok
4/6 anonim 

válasza:

Nagyon sokáig nekem sem volt orgazmusom. Aztán először a lovagló pózban mentem el.(Most már misszionáris pózban is el tudok menni, de csak, ha a párom hozzám simul. Viszont orálisan még nem elégültem ki soha). Szerintem ezzel majd Neked is menni fog, mert itt Te irányíthatod, hogy milyen gyorsan, milyen mozgásban élvezed a legjobban. Sok sikert! :
L/17
5/6 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, nem nem azt írtam h sohase volt bocsi a félreértésért de eddig egy emberrel tudtam elmenni aktus közben és akkor is enyhén ittas állapotban voltam.nem hiszem h a partnerrel lenne a gond mert tudom mihez hasonlítani, és a jobbak közé tartozik a párom.
2009. júl. 4. 15:57
6/6 anonim 

válasza:

Valószínűleg sok esetben nem a párunk a hibás. És mi sem, csak nekünk több figyelem, idő és lazítás kell ahhoz, hogy teljesen élvezni tudjuk az együttlétet. Amit említettem pózokat, abban biztosan többször is el fogsz jutni a csúcsra! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!