Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy lehet élvezni az anális szexet?
Figyelt kérdés
Hogy lehet analisan elélvezni?hogy a legjobb?2009. júl. 2. 18:06
1/9 anonim 

válasza:

Őszintén? sehogy..a lánynak nem valami jó érzés szerintem.
Jó most jöhetnek a leszavazó izzékék,de így van ;)
2/9 anonim 

válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:10
ez nem igaz!!!!
épp most írtam le:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__30..
gondolom ugyanaz az ember kérdezte mindkettőt
3/9 anonim 

válasza:

Első válaszadó:
Óriási nagy baromságot írtál.
Ha jól van csinálva szuperjó érzés lehet a nőknek. Rengeteg olyan nőt ismerek, aki őszintén imádja az anális szexet.
Aki tűzzel vassal írtaná, azok a gátlásos, prűd nők, akik még sosem próbálták ki, vagy kipróbálták de szarul csinálták.
4/9 A kérdező kommentje:
Én most először kérdem de azért kössz.
2009. júl. 2. 19:09
5/9 anonim 

válasza:

első vagyok..Mindenkinek más jön be,nekem nem jön be,ennyi,de nem kell egyből nekem esni :D
6/9 anonim 

válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 19:26
akkor fiú vmit elrontott ... vagy még túl fiatal vagy hozzá :)
7/9 anonim 

válasza:

Ne mondd már hogy az olyan nagy baj ha fáj hogyha kitágítják a segglyukadat...Meg ha nem jó érzés...
8/9 anonim 

válasza:

18:10-esel egyet érted...én sem szeretem!!!!és most nyugottan le lehet szavazni!!
9/9 A kérdező kommentje:
20 vagyok.ha az utolso komment nekem szolt :-)
2009. júl. 3. 16:16
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!