Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajom van? 3 éve van barátom, de ha meglátok egy helyes pasit, és ha esetleg el kezdünk szemezni vagy flörtölni egymással, azon kezdek el fantáziálni hogy milyen lehet vele a szex.
Figyelt kérdés
Nem fogom megcsalni a pasim, de már lassan olyan vagyok mint egy szexmániás, pedig a kapcsolatomban is megvan minden ami kell.2009. júl. 2. 16:05
2/14 anonim 

válasza:

Lehet hogy már mással is ki a akarod próbálni.
3/14 anonim 

válasza:

Elvileg érthetö ha megkivánsz más pasikat és néha kicsit fantáziálsz roluk.
Csak addig ne menj hogy megcsalod a párod.
Minden csaj bámul kicsit helyes pasikat:P
Mindent a szemnek semmit a kéznek.
4/14 A kérdező kommentje:
Szeretem a barátomat, és már több mint 3 éve vagyunk együtt lehet hogy ki kellene élnem magam még, és ezért érzem ezt, úgy hogy ő van nem lennék együtt senkivel, de ha szeretem a pasim akkor miért vágyom másra? Lehet hogy mégsem szeretem őt annyira mint amennyire kellene? 20 éves múltam
2009. júl. 2. 16:08
5/14 anonim 

válasza:

Az újdonság varázsa. Lehet, hogy a jelenlegi kapcsolatod kicsit ellaposodott, túl megszokott, és ezért kívánod az újat, az ismeretlent. :) f28
6/14 anonim 

válasza:

Korán jöttetek össze lehet. Biztos nem élted ki magad rendesen. Ezzel én is így vagyok néha, csak az én helyzetem kicsit más.. F28
7/14 anonim 

válasza:

Az, hogy szerelmes vagy, nem jelenti azt, hogy nem kívánhatsz meg mást:P Az érzelmi és testi kapcsolat nem ugyan az, hogy megnézel másokat, teljesen természetes.
8/14 anonim 

válasza:

Ez a mai társadalom hibája. Szerintem attól még szeretheted tiszta szívből, csak valahol ott motoszkál a vágy, hogy vajon milyen lehet mással. Én nem hiszem, hogy az első szerelemmel kéne leélni az életet. A fiúknak is ki kell élni magukat, kül. utána jön majd a férrelépés, válás, k.rvázás(már akinél)
9/14 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nekem még élnem kellene, ő most 28, de ha elhagynám akkor mi lenne vele? Már azért benne van a korban. Meg szeretem is őt, meg előtte is volt már kapcsolatom, nem ő az első, csak eddig ő a leghosszabb. Sajnálnám őt, viszont tudom hogy sajnálatból nem lehet valakivel együtt maradni, de már írtam is, hogy emellett ragaszkodom hozzá, nem tudom hogy elhagynám-e őt!! Ne járjak el sehova, nehogy fantáziálgassak? Vagy mi? Ez nagyon gáz!
2009. júl. 2. 16:12
10/14 anonim 

válasza:

Menj már! Mi az, hogy mi lenne vele?? Könyörgöm, 28 éves, nem 50! Egyébként meg a nők órája gyorsabban ketyeg, ezért arra is gondolj, hogy veled mi lesz? Mi van, ha eltelik még pl. 8 év, 28 leszel..akkor jössz rá, hogy mégse vele akarsz lenni. Akkor már bőven ebban a korban leszel, hogy jöhetne a gyerek, igenám, de kitől...lesz másik párod, vártok mondjuk vagy 2-3 évet, amikor is 30 év felett leszel...nem mondom hogy késő ez a kor szülni, viszont elment egy csomó időd. Aztán ha vele maradsz, és másokat kívánsz, előbb vagy utóbb le fogsz feküdni valakivel, tuti. Gondold végig. Belül tudod mit akarsz. f28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!