Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A hüvelyen belül ez micsoda?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hüvelyen belül ez micsoda?

Figyelt kérdés
A barátnőm ha már rendesen felizgult akkor kétujjal is szoktam ujjazni de nem ki-be hanem benyomom ameddig csak lehet és csak az ujjam végét mozgatom benn és érzem hogy van ott valami és azt élvezi.Az micsoda?
2009. júl. 2. 15:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem az nem a G pontom, én tudom h holvan, de nekemis van középen olyan puhás dolog, és ebből azkövetklezik h az nem a méhszájam. és nemfáj ha odanyúlnak
2009. júl. 2. 19:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 18:56

Nem azt kérdezte h mit élvezne,hanem mi az ami ott van...:)

Hát ha élvezi akkor az valószínűleg a G-pont,ha a méhszája lenne nem hiszem h élvezné:)

2009. júl. 2. 19:44
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

Mi lenne ha leírnád milyen is az, ahelyett hogy annyit mondasz, hogy van ott valami ami jó neki?

Az a G-pontja lesz. Okosodj, te is azok közé a tapasztalatlan oktondiak közé tartozol akik már szexelnek de nem tudják, mi is történik közben.

2009. júl. 2. 21:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Most mi?Én normálisan kérdeztem...
2009. júl. 2. 21:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan nő, aki élvezi, ha hozzányúlnak a méhszájához. szóval az, hogy az átlagnak fáj, az még nem jelenti azt, hogy a barátnőjének is. :)

Ha hüvely felső falán van, akkor az a G-pont, ha nem ott, akkor a méhszáj :)

2009. júl. 2. 21:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha nem a hüvelyen van egy kis kidudorodó érdesebb felületű dolog, akkor nem a G pontról beszélsz. Ha az ujjad hegyével éred el amikor teljesen benyúlsz, az a méhszája. És nem igaz, hogy azt nem élvezi egy lány sem... Minden nő más... Számomra pl. kifejezetten kellemes érzés, ha a méhszájamhoz ér a barátom. Ilyen ez.
2009. júl. 2. 22:38
 17/17 anonim ***** válasza:
51%
fényképezd le...és rakd fel:D
2009. júl. 3. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!