Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nem tudok leszokni a maszturbálásról? Büntudatom van hogy én maszturbálok! Miért van ez?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 13:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell leszoknod róla, és ne legyen bűntudatod ez miatt. Ez teljesen természetes dolog!
2009. júl. 2. 13:16
 2/12 Roland515 ***** válasza:
90%
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
2009. júl. 2. 13:18
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

Nem kell a maszturbálásról leszokni!Bűntudatnak meg duplán nem kell lennie ez miatt, ez természetes dolog.

Csak arra ügyeljél, hogy a maszturbálás ne legyen a szexre rossz hatással(nem fogod élvezni mással a szexet, mivel annyira mindennapossá(egy nap nagyon sokszor csinálod) vállt számodra a maszturbálás, hogy csak saját magad fogod tudni kielégíteni).

L, 18

2009. júl. 2. 13:18
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
figyi nekem az van volt olyan 2 hét minden nap volt cSaTtoGás de én arra gondoltam nekem jó akkor ki nem sz-ja le
2009. júl. 2. 13:21
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként pszichológiai velejárója szokott lenni, hogy maszturbálás után bűntudat jön fel az emberekben. A pasik majd 40-50% érez így a legtöbb esetben, nőknél meglepően kevesebb ez a szám. Állítólag azért mert nőknél kevés a rendszeres maszturbálást végzők száma. Kinsey könyvét olvassátok el, le van írva.
2009. júl. 2. 13:26
 6/12 anonim ***** válasza:
23%
Azért mert aki sokat masztizik az a pokolra kerül! Menj el gyónni az talán még megmenthet!
2009. júl. 2. 13:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom akkor épp most serdülsz. Ez természetes, az is h bűntudatod van, nekem is volt, meg minden átlagos embernek ebben a korban. Nem kell leszokni róla, ismerd meg a tested, csináld amikor jól esik. Aztán ahogy fejlődsz el múlik a bűntudat és ritkulnak ezek az 'akciók'. Olyan mint amikor találsz egy finom csokit. Mindig azt veszed, aztán egy idő után már nem mindig :)
2009. júl. 2. 13:54
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
Azt pedig cáfolnám h ilyen formátumban kihatna a szexre. A szex teljesen más érzés, plusz egy másik emberrel történik. Inkább a szex miatt tűnik majd el a maszturbálás. :) 13,54es voltam
2009. júl. 2. 13:56
 9/12 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen egyetértek a 13:56-ossal.
2009. júl. 2. 15:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Először nekem is az volt, én azt olvastam h amikor még kis gyerekek vagyunk(5-6 évesek)akkor ugyan még nem tudjuk de mégis oda nyúlkálunk,(vagy pl alvás közben a lábad között van a takaró,azaz volt:)), mert jó érzés(akkor még nem tudatos), és ügye mindig ránk szóltak h nem szabad stb...
2009. júl. 2. 19:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!