Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az homi dolog, ha két huszonéves fiú együtt maszturbál, de mindenki saját magának csinálja?
Szerintem egyáltalán nem homi, régen mi is csináltuk haverokkal (13-14 évesen, mikor még "új" volt a dolog), és láss csodát, azóta mindannyiunknak van barátnője:)
Most olvasom, hogy huszonévesen...hát nem tudom. Engem valahogy nem vonz a közös maszti, de ettől még ugyanúgy szeretheted a lányokat.
Hát azért huszonévesen már nem annyira szokványos az ilyesmi. Középsulis koliban mi is rendeztünk versenyeket, de ott ez csak az összehasonlításról szólt.
A fő kérdés az, hogy gerjedtél-e magától a helyzettől, vagy csak amolyan "miért ne" helyzet volt. Ezt viszont csak te tudod eldönteni.
Én úgy tudom,hogy ha már csak a gondolat is izgat hogy fiúval milyen lenne akkor már nem vagy heteró. Ahoz nem kell szexelni sem.
Bár azt nem irtad...
(11:43)
Idéznék...
"Nagyon fontos tudni, hogy egy ilyen „tanulástól” nem lesz egy fiú sem homoszexuális, ahogyan nem vezet homoszexualitáshoz a kollégiumokban oly gyakori közös maszturbálás sem! Az teljesen természetes, hogy az egy baráti társaságba tartozó fiúk megosztják egymással a világgal kapcsolatos felfedezéseiket, s ennek szerves részei a maszturbálással kapcsolatos felfedezések is. Azt azért mindenképpen hangsúlyozni kell, hogy a maszturbálás magányos tevékenység, ezért lehetőleg ne vidd túlzásba a kollégiumi játékokat!"
Forrás:drszex.hu
Na ezen el lehet gondolkodni...
13:10
akkor nem jól tudod
sok emebert izgat az ilyen max nem vallja be, meg elfojtja
de ettől még nem lesz senki b*zi
túldimenzionáljuk ezt az egészet
Max akkor homi ha közbe nézitek nagyon egymásét és az ad ihletet:)
ha csk ugy vertétek egy szobába de mindketten másra gondoltatok aakk nemaz:)
én régen 2 osztársammal vertük 3man egy szobába de csk versenyeztünk h kinek jön előbb xD
de ettőlc még nemvunk homik:D
de ha örömöt okoz h látod a másik farkát miközben veri akk vmi nemstímmel:D
Sztem nem homi!
próbáljátok ki egymásnak kiverni, és próbáljátok ki az análszexet is egymással! A jó élmény garantált és nem esik senki teherbe :-)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!