Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az homi dolog, ha két huszonév...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az homi dolog, ha két huszonéves fiú együtt maszturbál, de mindenki saját magának csinálja?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 10:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem egyáltalán nem homi, régen mi is csináltuk haverokkal (13-14 évesen, mikor még "új" volt a dolog), és láss csodát, azóta mindannyiunknak van barátnője:)

Most olvasom, hogy huszonévesen...hát nem tudom. Engem valahogy nem vonz a közös maszti, de ettől még ugyanúgy szeretheted a lányokat.

2009. júl. 2. 12:29
 12/26 anonim válasza:
76%

Hát azért huszonévesen már nem annyira szokványos az ilyesmi. Középsulis koliban mi is rendeztünk versenyeket, de ott ez csak az összehasonlításról szólt.

A fő kérdés az, hogy gerjedtél-e magától a helyzettől, vagy csak amolyan "miért ne" helyzet volt. Ezt viszont csak te tudod eldönteni.

2009. júl. 2. 12:35
 13/26 Roland515 ***** válasza:
45%

Én úgy tudom,hogy ha már csak a gondolat is izgat hogy fiúval milyen lenne akkor már nem vagy heteró. Ahoz nem kell szexelni sem.

Bár azt nem irtad...

2009. júl. 2. 13:10
 14/26 anonim ***** válasza:
90%

(11:43)

Idéznék...

"Nagyon fontos tudni, hogy egy ilyen „tanulástól” nem lesz egy fiú sem homoszexuális, ahogyan nem vezet homoszexualitáshoz a kollégiumokban oly gyakori közös maszturbálás sem! Az teljesen természetes, hogy az egy baráti társaságba tartozó fiúk megosztják egymással a világgal kapcsolatos felfedezéseiket, s ennek szerves részei a maszturbálással kapcsolatos felfedezések is. Azt azért mindenképpen hangsúlyozni kell, hogy a maszturbálás magányos tevékenység, ezért lehetőleg ne vidd túlzásba a kollégiumi játékokat!"

Forrás:drszex.hu

Na ezen el lehet gondolkodni...

2009. júl. 2. 15:08
 15/26 anonim ***** válasza:
67%

13:10

akkor nem jól tudod

sok emebert izgat az ilyen max nem vallja be, meg elfojtja

de ettől még nem lesz senki b*zi

túldimenzionáljuk ezt az egészet

2009. júl. 3. 10:53
 16/26 anonim ***** válasza:
84%

Max akkor homi ha közbe nézitek nagyon egymásét és az ad ihletet:)

ha csk ugy vertétek egy szobába de mindketten másra gondoltatok aakk nemaz:)

én régen 2 osztársammal vertük 3man egy szobába de csk versenyeztünk h kinek jön előbb xD

de ettőlc még nemvunk homik:D

de ha örömöt okoz h látod a másik farkát miközben veri akk vmi nemstímmel:D

2009. aug. 7. 17:18
 17/26 anonim ***** válasza:
70%

Sztem nem homi!

próbáljátok ki egymásnak kiverni, és próbáljátok ki az análszexet is egymással! A jó élmény garantált és nem esik senki teherbe :-)

2009. aug. 7. 18:39
 18/26 anonim ***** válasza:
70%
szerintem nem az de nekem tuti bejöne nagyon izgató lehet 1 lány irta:)
2009. aug. 7. 18:54
 19/26 anonim ***** válasza:
54%
szerintem nem homi :)
2009. aug. 7. 19:16
 20/26 anonim ***** válasza:
89%
Hát én utoljára ilyet 12 évesen csináltam. Most 22 vagyok, és nem igazán csinálnám.
2009. aug. 7. 19:34
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!