Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy pénisz kisebbítés?

Figyelt kérdés
Extra méretű srác vagyok. A barátnőm teljesen felizgul a pettingnél, mégis mindig nagyon fáj neki a behatolás, olyannyira, hogy ezért nem is kívánja a szexet. Mit tegyünk?
2009. júl. 2. 09:38
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
nem veled van a probléma.. most egy lány miatt feladnád a férfiasságod? amúgy még nem hallottam kisebbítésről.. mégis mekkora is az az extra méret? szerintem a barátnőd túl szűk.. figyelj, ha a gyerek is kijön ott, akkor nem a tied túl nagy.. csináld csak óvatosan.. ne nyomd túl mélyre, mert ha eléri a méhszájat az igen kellemetlen tud lenni.. először csak a makkod dugd be neki, közben kézzel izgasd a csiklóját.. következő alkalommal egy-két centivel többet.. hidd el, így meg fogja szokni, csak türelem :)
2009. júl. 2. 09:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
egyszer láttam késalattban. 5. évad vmelyik részében volt. de szerintem ne kisebbítsd,mert sokan szeretnének nagyot, aztán lehet később megbánod
2009. júl. 2. 10:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Mindig óvatosan kezdem, és nagyon lassan. És ez már 2 éve van így. Annyira fáj Neki a behatolás, hogy azt kívánja bárcsak meg se született volna. Legalábbis ezt mondta tegnap. Így érthető, hogy nem akarja a szexet. De Én meg nagyon. Nem tudom mekkora konkrétan mert nem mértem, de eddig minden barátnőm azt mondta, hogy egy kicsit nagyobb mint az átlag. Biztos a magasságomból is adódik.
2009. júl. 2. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy nőnek nincs olyan, hogy túl nagy.( Ezzel nem akarok senkit megbántani!) Emiatt tényleg ne csinálj hülyeséget,mert azt már később nem tudod visszacsinálni és rohadtul bánnád!
2009. júl. 2. 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Van olyan egy nőnek, hogy túl nagy. És lehet szűk is. Igen, egy gyerek kijön, de sokkal több hormon játszik közre akkor, mint egy kis szexnél. Egyébként megértem a barátnőd, a behatolás nekem is elég sz_r szokott lenni (férjemnek is nagy), de utána már minden ok. Izgasd tovább és nagyon óvatosan, lassan tedd be. Vagy mi lenne, ha ő lenne fölül és így abban az ütemben tenné be, amennyire neki még nem fáj annyira.
2009. júl. 2. 11:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Ok. Megpróbáljuk, úgy hogy Ő van felül. Szerinted kevésbé fájna, ha még síkosítóval bekenném a péniszem? gondolom úgy még jobban csúszna. Mert Neki is csak az elején fáj. Utána minden oké.
2009. júl. 2. 11:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A síkosító jó ötlet :)
2009. júl. 2. 11:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is a síkosítót javasolnám és az óvatosságot!!Nekem is nagyobb az átlagnál de soha semmi pénzért nem műtetném meg magam!!Csak nézz szét az oldalon hanyan szaretnének nagyobb péniszt!!Ne csinálj hülyeséget!Amúgy meg sok nőnek fülig érne a szája ha eléraknád!!De mondom,,síkosító és óvatosság!
2009. júl. 2. 16:02
 9/9 anonim ***** válasza:

A síkosító tényleg jó ötlet!

De a szex nem csak abból áll, hogy belenyomod a szerszámod: nem ezt élvezi igazán. Igazán jó az lenne neki, ha a gátját is nyomogatnád a testeddel - ehhez meg neked túl nagy, és nem éred el.

De van megoldás, kettő is:

- fusi módszer: tekerj magadra egy kisebb összecsavart törülközőt (rövidebb leszel tőle).

- profi módszer: ilyen eszközöket lehet kapni szexboltokban.

2009. júl. 2. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!