Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti azt hogyan viselnét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti azt hogyan viselnétek ha egy nagyobb, nagyon élvezhető pénisz után egy kisebb, kevésbé élvezhető péniszű emberrel hozna össze a sors?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 08:58
1 2
 11/14 kolosszus22 ***** válasza:
83%
A lányok többségének nem a nagy farkat szereti, mert azzal bizony könnyen lehet fájdalmat okozni, csak a nők egy szűk rétege van ráállva a nagy bránerre! Férfi vagyok, tudom mit beszélek, nekem nagy van(20cm) és mondhatom, hogy a legtöbb lánynál nagyon oda kell figyelnem nehogy fájdalmat okozzak, őszintén szólva nem bánnám ha pár centivel kisebb lenne.
2009. szept. 24. 20:25
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

Vágd félbe, csak vigyázz nehogy hosszába XD.

A kérdésre válaszolva... szerintem ez egyén függő is, van olyan lány aki mindkettőt szereti és élvezi, van olyan is aki a nagyot szereti, de szerintebb a többség legszivesebben 20 centi alatt maradna...

2009. szept. 25. 00:50
 13/14 anonim ***** válasza:
38%

Kinek mit jelent a nagyobb és a kisebb kifejezés.

Nem valószínű hogy egy 6-8cm péniszt tudnék élvezni...

bár nem próbáltam(de nem is akarom)

Hülyeség hogy nem a méret a lényeg. Persze 16cm 1-2cm + - nem számít.

De csajok. Komolyan tudnátok élvezni egy 8cm-es kis ...?

Hát nemtudom.

(csak a pasikat nyugtatjuk azzal hogy nem a méret a lényeg)

18/L

2009. szept. 25. 09:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez ugyanolyan, ha kifogsz egy jó mellű csajt és utána meg valami kis mellűt, ami még lóg is egy kicsit. Nyilván azt mondod nem számít a mellméret, de azért jó volt berakni közéjük a pélót.
2021. szept. 3. 19:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!