Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit csináltok, (és pontosan hogyan) hogy a "pisilési ingert" elnyomjátok az orgazmus eléréséhez vezető úton?
Nem kell elnyomni a pisilési ingert, szó sincs ilyesmiről. Az intim tornának sincs ehhez semmi köze. Szerintem ott kell keresni a hibát, hogy egyáltalán "el akarod nyomi" az érzést. Ez azt jelenti, hogy rágörcsölsz, figyelsz rá. Több ilyen kérdés volt már, lehet, hogy azokat is Te tetted fel. :) Ne akard ennyire görcsösen! Én azt tapasztaltam, ha görcsösen akarom az orgazmust, akkor sosem sikerül.
Ja és még annyi, hogy ha megvan a pisilős érzés, akkor sem feltétlenül csak arra a pontra kell koncentrálni. Nyugodtan lehet közben a csiklót is izgatni, vagy bármi mást, ami jól esik!
Sok sikert! ;-)
Egyrészt, előtte mindenképp menj el vécére és intézd el a folyó ügyeidet.
Ha ez megvolt, és mégis jelentkezik az inger menet közben, akkor viszont biztos lehetsz benne, hogy hiába érződik annak, MÉGSEM AZ, miután már elintézted.
Másrészt, jobb, ha tőlem tudsz még valamit: orgazmus közben NEM LEHET pisilni. Egyszerűen nem tudsz, anatómiailag képtelenség. Úgy van "összerakva" a szervezeted, hogy vagy pisilsz, vagy orgazmálsz, de a kettő együtt nem megy.
Következésképp tehát nem kell elnyomni, nem kell görcsölni miatta, hanem nyugodtan el lehet engedni, történjen, ami történni szeretne. Nagy valószínűséggel ugyanis egy elég ritka jelenséget fogsz produkálni, amit azonban a férfiak imádnak. Egy kis szemléltetés:
hmm...Nem úgy van..ha éppen szeretkeztek és jön a pisilési inger,akkor utána fog jönni az orgazmus?
Én ezt hallottam az "okosaktól" :)
De mi az, hogy engedje el. Nem értitek meg, hogy elengedné, de nem megy, csak az inger van, aztán semmi, nem vezeti orgazmushoz, hiába írogatják , hogy várjon csak, meg türelmesen és az lesz.
Ez itt a problémája, nem tud továbblépni a pisilési ingeren!!hiába csinálják.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!