Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális az, ha csak úgy rám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha csak úgy rám jön néha hogy jó lenne csókolózni valakivel? :D (jelenleg nincs barátom)

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 03:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Én fiú vagyok! Nekem is szokott ilyenem lenni. Nem is kevésszer. Meg naponta többször is rám jön, hogy szeretnék valakivel kicsit összebújni (nem szex, meg semmi, csak magamhoz szorítani, érezni a közelségét...) Úgyhogy ha nem normális, akkor nem vagy egyedül, de majd kiderül, mások véleményéből, h normálisak vagyunk-e!?:)
2009. júl. 2. 03:33
 2/23 anonim ***** válasza:
90%

Szia! Én is fiú vagyok és nagyon szeretek csókolózni, komolyan jobban, mint szexelni... (az előző barátnőm nem igazán szeretett ennyire, részben ezért is lett vége köztünk...)

A kérdésre válaszolva: fogalmam sincs, hogy normális-e, de én is csókfüggő vagyok, azt hiszem :) Annyira hiányzik valakivel egy hosszú, forró és szenvedélyes csók... :*

2009. júl. 2. 03:51
 3/23 anonim válasza:
95%
Miért ne lenne normális? Természetes dolog :D
2009. júl. 2. 04:34
 4/23 anonim ***** válasza:
94%
Na, az én környékemen hol bujkálnak az ilyen fiúk?
2009. júl. 2. 08:18
 5/23 A kérdező kommentje:
Körülöttem is legyeskedhetnének =D
2009. júl. 2. 08:28
 6/23 anonim ***** válasza:
94%
Körülöttem meg az ilyen nők legyeskedhetnének... :D Ja és az se lenne probléma, ha csak úgy rátok jönne a szexelhetnék... :D
2009. júl. 2. 08:35
 7/23 anonim ***** válasza:
94%

Persze, hogy normális, de ha legközelebb rádjön szólj nekem! Én bármikor kapható vagyok ilyenre! :) Még másra is! :)

P87

2009. júl. 2. 09:02
 8/23 anonim ***** válasza:
56%
3:51-es válaszadónak: Azért gondolod így, mert nem nem volt még igazi szexuális élményed, és valószínűnek tartom, hogy nagyon fiatal vagy még..
2009. júl. 2. 09:25
 9/23 anonim ***** válasza:
93%
Képzeld rám nem szokott jönni, nekem MNDIG ilyen érzésem van, de sajan nekem sincs most barátom...
2009. júl. 2. 10:56
 10/23 anonim ***** válasza:
84%
Kedves 10:56-os, ezen tudok segíteni.. :D
2009. júl. 2. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!