Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vettétek rá magatokat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vettétek rá magatokat?

Figyelt kérdés
Az első orális szex(nyalás, szopás)hogyan vettétek rá magatokat az elsőre, hogy megcsináljátok, picit nem undorottatok? hmm?
2009. júl. 2. 00:04
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

nem, egyáltalán nem. főleg h szeretem akivel volt.

16/L

2009. júl. 2. 00:06
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

kellett hozzá egy kis idő, hogy közelebbről megismerkedjünk a szerszámmal :) szépen, lépésenként haladtam..undor sosem volt bennem, inkább attól tartottam, hogy valamit rosszul fogok csinálni :) aztán szépen bele lehet jönni, nagyon rövid idő alatt ;)

20/L

2009. júl. 2. 00:09
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
nálam nem volt egyszerű, mert engem úgy neveltek, hogy minden ami övön alul van, az piszkos. Tehát sokáig tartott....aztán a másik problémám meg az volt, hogy én sem nagyon hagytam, mert nekem sem volt jó.... csak az évek során tudtam úgy ellazulni, hogy mindent élvezhessek.
2009. júl. 2. 00:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
hát nem nagyon kellett rá vennem magam a "nyalásra" akartam nagyon :D
2009. júl. 2. 00:11
 5/11 A kérdező kommentje:
és utána milyen "élménnyel gazdagottál" pozuitív volt nagyon? megérte?
2009. júl. 2. 00:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

miaz h utána lesebirtak vakarni róla:)

najó figyeltem az akkori párom, h mikor menyire élvezi a dolgot és nagyon jo érzésvolt nekem is meg az is h lehet

az meg fölleg h látom h neki is jó volt

amugy semi rossz érzésem nem volt utána se

azota is imádom :)

2009. júl. 2. 00:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem undorodtam tőle.. sohasem. Én is inkább attól féltem, hogy nem leszek elég jó, de sokat kell gyakorolni és huuuhh :D Azóta is nagyon szeretem csinálni, borzasztóan jó érzés, amikor látom hogy a barátom élvezi.
2009. júl. 2. 01:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért undorodtam volna? Miért kellet volna magam rávenni?? Én akartam elkaptam a lányt és adtam neki ami kifért! :) Azóta is szeretek nyalni, de nagyon, állítólag kifejezetten jól is megy! :) És amikor először szoptak le az is nagyon jó érzés volt...nemtom ebben mitől kéne undorodni, elvégre naponta legalább 2X megmosom.

P87

2009. júl. 2. 09:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

én emlékszem amikor először húztam le a kedvesem bugyiját, valahogy ösztönösen "neki" estem :$...

megéreztem az illatát és nem bírtam megállni :)

teljesen spontán jött

2009. júl. 2. 10:42
 10/11 Odin777 ***** válasza:
32%

aki szereti a szopást segítsen nekem 2 kor ,mert akkor lessz meg a csaj és állítólag szeret szopni

ez nem hülyeség hanem a quantum pszihológia gondoljatok lányok arra hogy valakit leszopnak!!! és egy szőke pasira

2009. júl. 2. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!