Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vettétek rá magatokat?
nem, egyáltalán nem. főleg h szeretem akivel volt.
16/L
kellett hozzá egy kis idő, hogy közelebbről megismerkedjünk a szerszámmal :) szépen, lépésenként haladtam..undor sosem volt bennem, inkább attól tartottam, hogy valamit rosszul fogok csinálni :) aztán szépen bele lehet jönni, nagyon rövid idő alatt ;)
20/L
miaz h utána lesebirtak vakarni róla:)
najó figyeltem az akkori párom, h mikor menyire élvezi a dolgot és nagyon jo érzésvolt nekem is meg az is h lehet
az meg fölleg h látom h neki is jó volt
amugy semi rossz érzésem nem volt utána se
azota is imádom :)
Miért undorodtam volna? Miért kellet volna magam rávenni?? Én akartam elkaptam a lányt és adtam neki ami kifért! :) Azóta is szeretek nyalni, de nagyon, állítólag kifejezetten jól is megy! :) És amikor először szoptak le az is nagyon jó érzés volt...nemtom ebben mitől kéne undorodni, elvégre naponta legalább 2X megmosom.
P87
én emlékszem amikor először húztam le a kedvesem bugyiját, valahogy ösztönösen "neki" estem :$...
megéreztem az illatát és nem bírtam megállni :)
teljesen spontán jött
aki szereti a szopást segítsen nekem 2 kor ,mert akkor lessz meg a csaj és állítólag szeret szopni
ez nem hülyeség hanem a quantum pszihológia gondoljatok lányok arra hogy valakit leszopnak!!! és egy szőke pasira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!