Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hanyadik alkalom után élvezik a sex-et?
Figyelt kérdés
Barátnőmm még az 5. alkalom után sem élvezi és így nekem is rosz csinálni ha ősem élvezi.2009. júl. 1. 23:52
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg rosszul csináltok valamit, vagy pszichológiai okok állnak a dolog mögött.
Fizikai problémának elenyésző az esélye.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom mit csinálunk rosszul.Az ujjazást,nyalást élvezi rendesen de a sex-et valamiért nem,ezzel jólenne valamit kezdeni.
2009. júl. 1. 23:58
3/8 anonim válasza:
barátnőm a 10. után sem élvezte de aztán most nagyon belelendült;) 2év
4/8 A kérdező kommentje:
Húú... akkor ez ígylesz még egy darabig...
2009. júl. 2. 00:00
5/8 anonim válasza:
Lófaszt.
Potenciálisan az első alkalom is teljesen élvezhető, fizikai korlátja ennek olyan ritkán van, hogy szinte nincs is.
Sok nő nem képes orgazmust elérni csupán hüvelyi ingerléssel, mondd neki, hogy izgassa a csiklóját, miközben dugtok.
6/8 anonim válasza:
nekem eddig 1 szűz csajom volt, de ő az első alkalommal is élvezte ...igaz, akkor már 20 éve volt... és én egy picivel több :)
7/8 anonim válasza:
vagy szimplán nem ismeri a saját testét. maszturbált már? tudja mit kéne érezni? bár én nagyon régóta maszturbálok, mégis hónapokba telt mire sikerült először elélveznem. Gyakorolni kell, ennyi. Nem tudom miért várja mindenki azt, hogy megy mint a karika csapás. A pasiknak talán, de nekünk nem. Sexelni nem nagy művészet, de jó sex nem olyan egyszerű
8/8 A kérdező kommentje:
Persze hogy tudja amikor ujjazom meg nyalom olyakat élvez......
2009. júl. 2. 00:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!