Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem megalázónak, hogy leszopjam a párom?
Még a kapcxsolatunk elején megkérdezte, hogy mit nem tennék meg...és én mondtam h a leszopást nem vállalnám szívesen. Ezt Ő tiszteletben is tartja, de bennem megvan az az érzés, h jól esne neki és meg is érdemelné de mégsem tudom megcsinálni :-s
Másképp viszont mindig kielégítem, mondja is mindig, hogy mennyire jó vagyok.
segítsetek legyszives:|
Igen, ő szokott rendszeresen... ezért is érzem kicsit azt, hogy tartozok neki :-s
minden mást viszont bevállalok
még1x, ha nem akarod, akkor ne tedd!
miért érzed megalázónak? lehet, hogy nem szereted a szagát? akkor azon lehet segíteni pl. egy közös zuhanyzással.
alapvetően szeretsz neki örömet okozni, nézni ahogy élvez? :)
Szerintem sincsen ebben semmi megalázo egy páran említették már hogy te nem akarod akkor nem kell ha te úgy érzed hogy ez valahogy neked megalázó akkor ne tedd...és ennél jobb nincs is ha a párod ebben megért...
nálunk viszont ilyen még nem fordult elő hálistennek eddig midnig jó véleménnyel volt és én szeretem azt hogy ha valami jót kapok akkor én is ugyan olyan jót szeretnék viszonozni örömben is ...és ha szeretitek egymást ti is akkor megértitek egymást ugy is...és akkor mással nem kell foglalkozni...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!