Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap a barátom váratlanul rám pattant az ágyba, bekötötte a szemem, majd a kezemet bilincsbe tette. Ti voltatok már így? Bezártság érzésem volt. Jó volt, de nem tudtam elmenni.
nem lehet, hogy attol féltél, hogy mit fog tenni? :S vagy lehet, hogy pusztán a kiszolgáltatottság miatt érezted "bezárva" magad, nem? :S
nem volt még velem ilyen, de szerintem ez is elképzelhető..
Hááát kislány.... pedig nagyon jó dologban volt ám részed. Én imádom, ha a lányok kikötöznekl, bekötik a szememet. Sőt eddig Úgy vettem észre, ők is ugyanígy imádják ezt a dolgot. Akikkel én voltam és nekik volt az első mind azt mondták, hogy: Húúú ezt mégegyszer! :) Talán valami belső dolog lehet, hogy féltél ettől. Elvégre a barátoddal votál tök egyedül, fura, hogy nem bírod rábízni magad. Legközelebb próbáld meg elengedni magad. Pont az benne a jó, hogy mivel nem látsz kiélesednek az érzékeid. Az előjáték így a legjobb. :) Csináld meg vele egyszer te is. Meglátod, hogy fog vonaglani! :)
P87
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!