Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mással is fordult már elő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is fordult már elő ilyen? Vagy nem is ettől van?

Figyelt kérdés

amikor orálisan elégítem ki a barátom és lenyelem a spermáját másnap meg harmadnak fáj a torkom és be van pirosodva,de utána már semmi:S

de minden alkalommal amikor lenyelem neki...lehetséges ez?

2009. júl. 1. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:

hááááát...akár előfordulhat h azmiatt van, lehet allergia.

ezt viszont nehéz kideríteni, mert para elmenni úgy orvoshoz h csókolom, azért jöttem h kiderítsem allergiás e torkom a spermára :D

sztem figyeld meg még egy ideig, dierkt nézd meg előtte a torkod h milyen, aztán elégítsd ki orálisan, de neigyál semmi hideget, ne tedd ki a torkod semmi megfázásnak, és utána figyeld h bekövetkezik e megint. ha igen, akkor valszeg attól van.

aztán legközelebb köpd ki :D

2009. júl. 1. 20:24
 2/4 anonim válasza:
Bocsánat ez nem ehez a témához tartzik aszt szeretném kérdezni h h kel kérdést felteni??:)
2009. júl. 1. 20:27
 3/4 anonim ***** válasza:
baloldat, ahol a témakörök vannak, annak a legalján van, h új kérdés. arra kattincsá és kövesd az instrukciókat. lelesz írva. (első voltam)
2009. júl. 1. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Hát, előfordulhat, hogy ez okozza a problémáidat. Nos egyáltalán nem ciki ezzel orvoshoz fordulni...ez semmi...ha tudnátok mikkel nem találkozik össze az ember, és még azon sincs meglepődve és nem nézi le a betegeket. Hidd el nyugodtan elmehetsz orvoshoz és rákérdezhetsz, vagy ha nagyon nagyon szégyenlős vagy, vannak a neten nőgyógyászok, férfiak is nők is, akik interneten keresztül válaszolnak a kérdéseidre. Valószínű azt javasolná, hogy menj konzultációra, de hátha mégis tud valami támpontot adni. Ez így elég kevés információ, nameg én nem is a nemi szervekre vagyok specializálódva. Tényleg nem ciki, fordulj nyugodtan orvoshoz vele :):)
2009. júl. 1. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!