Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orgazmus után enyhe hányinger?
Figyelt kérdés
Most volt először orgazmusom, és a vége felé, meg utána egy ideig enyhe hányingerem volt, ez normális?2009. júl. 1. 19:39
1/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak túlságosan ideges voltál az első alkalom miatt, és attól volt hányingered? Valószinűbbnek tartom. Szerintem nem normális, és nem is hallottam még senkitől a környezetemben.
2/9 A kérdező kommentje:
Csak maszti volt, úgyhogy nem hiszem.
2009. júl. 1. 20:08
3/9 anonim válasza:
Nem ettél előtte? Mert én lettem már rosszul, mondjuk én szeretkezés után.
4/9 anonim válasza:
velemis volt párszor ilyen, de nekem akkor mikor sok orzagmusom volt és elég intenzív. utána olyan kicsit hányingeres volt, de nem az a szédülős mingyá hányok típusú, hanem ilyen fura, nemis tudom igazán leírni..:D
5/9 A kérdező kommentje:
Nem nagyon ettem előtte.
Azon gondolkodom, hogy nem lehetett-e a meleg miatt.
2009. júl. 1. 20:39
6/9 anonim válasza:
nekem is volt már.. kicsit fura érzés..de sztem nem para a dolog.
7/9 anonim válasza:
Szia! Ha nagyon "belemelegedtél", akkor előfordulhat, hogy fokozott fizikai terheléstől felment a vérnyomásod, és ahogy abbahagytad hirtelen álltál fel és leesett. Ez okozhat iszonyatosan kellemetlen szédülős, több esetben elájulós, hányingeres érzést. Ha nem ettél előtte, akkor lehet, hogy a vércukorszinted esett le. Ha máskor is előfordul azért figyelj rá, hogy mit eszel iszol előtte illetve hogy akkor történik-e amikor felállsz stb. Ha a tünetek nem múlnak akkor javaslom, hogy kérdezz rá egy nőgyógyásznál, ő biztos pontosabb diagnózist tud adni neked :)
8/9 anonim válasza:
mostanában nekem is elkezd kicsit kavarogni szex közben a gyomrom, de nem orgazmus után hanem rögtön ha felizgulok, és fura hangokat ad ki, mintha korogna :D
nemtom mitől lehet és mért csak most jött elő
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!