Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől egészséges az orgazmus?
Figyelt kérdés
Csomószor hallottam, hogy milyen egészséges, meghosszabbítja az életet, meg ilyesmi, de miben nyilvánul ez meg?2009. júl. 1. 18:34
1/6 anonim válasza:
tágítja az ereket, endorfint szabadít fel. most hirtelen ennyi jutott eszembe :) na és persze az élvezet az mindig jó az egészségnek :)27/L
2/6 anonim válasza:
sok boldogsághormont termel (+ előtte a "torna" is jót tesz) :D
3/6 anonim válasza:
egyszer régen azt hallottam, hogy egy egészséges szex, az 4 km futással ér fel testmozgás terén. Hogy igy van-e nem tudom, de hogy a fejfájásra nagyon jó, az biztos! Ez komolytalanul hangzik, de a jó szex olyan hormonokat szabadit fel, amiket egyébként hosszú-hosszú kémiai reakciók során sem tudnánk felszabaditani. Középkorú, fiatalos, jókedvű emberek mit gondolsz honnan nyerik az erejüket?
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor legközelebb, ha valaki azzal jön nekem, hogy nem akar szexelni, mert fáj a feje, elküldöm a fenébe :D
2009. júl. 1. 20:45
6/6 anonim válasza:
Nevettem :)
A boldog, kiegyensúlyozott, stressz-szegény emberek tovább tovább élnek. A nemibetegek nem, szóval a védekezésre és higéniára tessék odafigyelni.
Voltak régebben híresztelések, hogy a prosztatarák esélyét csökkenti a gyakori orgazmus, de ezt később már kutatások megcáfolták.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!