Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a két feromon parfüm között? És tényleg annyira hatásosak? Ti használtatok már ilyet?
Sziasztok!
Nagyon érdekelne most a feromon női parfüm.Szeretnék egy srácot elcsábitani és mivel én nem vagyok mindig kemény nő aki megteszi az első lépést ezáltal érdekelne h ti mit tudtok ezekről a parfümökről?Tényleg hatásosak?És ha ti már vettetek akkor milyet és milyen árban?Nekem 3 fél tetszik: [link]
nem tudom mi a különbség a két parfüm között?a szine az illatuk azt tudom de mégis szerintetek?Ti vennétek hiszen ez még nem is olyan drága..
De van egy másik..ami viszont drága de erről sem tudok megbizonyosodni h igazi..:
szerintetek?Segitsetek ti meliket választanátok??És milyen illatban??Én a kicsit erős és vonzó,vadító illatokat szeretem de melyik lenne az?Nem tudok ezek közül dönteni :))
Köszönöm előre is és örülnék ha tudnék rendelni és dönteni.Köszönöm sziasztok szép napot!

Sztem hagyd ezeket a parfümöket. Vegyél boltban, ott meg is tudod szagolni, és tuti h eredeti.
Amúgy ezektől nem fog megjönni a bátorságod :)
Ajánlanám neked a Naomi campbell: seductive elixir
Nekem ez bejött :D
De hidd el, van benned annyi, hogy 'egyedül' elcsábítsd, azért vagyunk nők, és ezt meg tudjuk tenni. Vegyél 3 mély levegőt, gondold át mit is akarsz pontosan, nehogy rossz döntést hozz, aztán hajrá, hódíts :)
Sok sikert neked!

Láttam kísérletet feromonos cuccokkal (igaz nők voltak a tesztelők) és a sima old spice megverte, annak az illata jobban tetszett a csajoknak. Szal lehet benne valami, mikor azt mondják átverés. :)
Amúgy meg az a helyzet, hogy az illat alapvetően a lányoknál játszik. Persze mi pasik is szeretjük, ha kellemes a másik illata és nyilván ha büdös vagy esélyed sincs, de nem jellemző ez a szaglászás. Az illatodnál sokkal fontosabb a kinézeted, egy jó segg, szép mell vagy szép arc többet ér 1000 parfümnél. :P
Ja igen, és ne mond, hogy ilyened nincs. Jó segg = megfelelő ruha, szép mell = push up töméssel, szép arc = elég vakolat... :P Na jó, van aki menthetetlen, de általában nem.

Na de ha már nincs rajta olyan ruha,lekerül a push up és a 2kg vakolat,akkor kiderül milyen a lány és szerintem az se a legjobb megoldás.Természetességgel kell szépnek hatni :) Szóval push up meg a jó ruha okés,de sok smink szerintem taszító a pasiknak(bár én lány vagyok)
És nem hiszem azt hogy egy parfüm annyira hatni tudna a pasikra,jó vmilyen szinten igen,de nem kell ahhoz ilyen "különleges pasifogó" parfüm.Elmész egy parfümériába és kiválasztod a hozzád legjobban illő illatot.Jobban jársz mint így neten rendelgetsz,aminek azt se tudod milyen illata van :)

Egyetértek az előttem szólóval, mint 21 éves férfi.
A sok sminktől rosszul vagyok, a parfümök meg elnyomják a tested finom természetes illatát, szóval csak ésszel használd.
Az egyik leglelohasztóbb dolog, amikor egy nő nyakát elkezdem csókolgatni és sikerül belenyalnom az undorító parfümjébe.
A természetes szépségnél viszot nincs szebb.
Egyébként meg, csak hogy a kérdésedre is egyenes választ adjak. Nem léteznek klinikailag bizonyított feromonparfümök. Tudományos tény, hogy még csak a feromonok létezését sem tudjuk bebizonyítani az emberi testben.
Ha nem hiszel nekem járj utána, vagy vedd meg, de előre szólok, hogy csak egy valaki lesz tőle boldog, és az a szemétláda lesz, aki eladta neked a haszontalan szemetét :)

Én ugyan nő vagyok,a férjem öccsének volt FM-es Feromon parfümje.Igaz hogy férfiillatban,de nagyon hatásos!Nagyon izgató illata van.
Én ezért ajánlanám a női Fm-es parfümöt.Szerintem az is tuti jó.

T. utolsó hozzászóló. Remélem tudod mi az a placebo effect. Jó, biztos nem tudod, de nézz utána.
Meg annak is, hogy milyen tudományos, orvosi, klinikai háttere van a feromon parfümöknek.
Én utánanéztem, nem is egyszer, nem is egy forrásból és bátran állíthatom, hogy semmi. Nem léteznek ilyen csodaszerek, olyannyira nem, hogy ki sem tudja mutatni az orvostudomány az emberi feromonok létezését. Ha valóban ilyen hatással bírnának a "feromonjaink" és tudnánk róla, akkor nem gondolod, hogy nem lenne róla ezer orvostudományi papír?
Az egész feromon parfüm biznisz csak egy újabb mód arra, hogy kihúzzák a rászedhető, tájékozatlan emberek pénztárcájából a pénzt.

szija :D
anyukámnak volt ilyen parfümje, csak poénbol befujtam magam, és tulajdonképpen csak annyit mondtak, nagyon finom az illata, de főként lányok mondták :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!