Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak szeretném ma meglepni egy kis entyempentyemmel:D De tudom h nagyon fáradt lesz ha hazajön, de én már nem bírom! Ötletek?
Figyelt kérdés
Mit csináljak h biztos beinduljon és nagyon jó szex legyen belőle??2009. júl. 1. 14:45
1/9 anonim válasza:
Hagyd egy kicsit pihenni ha elalszik akkor se baj. Aztán bújj oda hozzá és kezd el csókolgatni,puszilgatni úgyis csatlakozni fog.:D
2/9 anonim válasza:
Szerintem sok férfi vágyik arra, hogy szó nélkül megfogják neki az anakondáját, és kényeztetik. Utána a szex elkerülhetetlen.27F
3/9 anonim válasza:
akkor csináld magadnak előtte:),ennek úgy sem tud ellenállni,ha meg igen,akkor jobb is ha alszik
4/9 anonim válasza:
Én többször keltettem fel a párom úgy, hogy orálisan izgattam. Az első pár percben azt hittem alszik, ezért abbahagytam, aztán megszólalt hogy folytassam. :)
5/9 anonim válasza:
Engem a kedvesem úgy kelltett fel, hogy mire feleszméltem, már a szájában voltam:D:D:D
Nem tiltakoztam, ő meg menetközben kicsit felizgatta magát, úgyhogy mire teljesen tudatánál voltam, mind a 2en akcióra készek voltunk :D:D:D
6/9 anonim válasza:
hagyd pihenni kicsit,maszirozd meg,izgasd a száddal,aztán lovagold meg...megtudod oldani h neki minimálisat kelljen mozognia,mégis jo legyen mind2töknek
7/9 Odin777 válasza:
tarkó masszázs gyengéből erősebb és hosszabb kézmozgás felé haladj és lágy lenge ruhában csináld legyen elérhető a puncid amikor háton fekszik ülj rá de ne lovagold meg csak azt mond MASZÍROZOD AZTÁN LESZOPOD, úgyis megdug ha kívánatos vagy és a stresszt is sikerült levenned a nyaki idegrendszeréről ami csukja izom aljáig lazítandó olajos kézzel jó a naprafordó olaj is ...
8/9 Odin777 válasza:
ja és most a férfitársaim ellen vétkeztem ennek a taktikának az elárulásával mert 92 %-os a halálozási ráta
9/9 Odin777 válasza:
amúgy hiába csókolgatod ha rossz a vérkeringése kezd a NYAKÁNÁL! a masszázs ha a végén jól felpezsdíti erőre kap mint az állat kb 15 perc minimum
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!