Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probaltatok mar a tusoloval?
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 14:17
11/26 A kérdező kommentje:
akkor nem egyedul vok a ki probalta:D
2009. júl. 1. 14:35
12/26 anonim 

válasza:

Ha lány lennék biztos kipróbálnám én is. De férfiként azzal is megelégednék, ha végignéznélek titeket ahogy a tusolóval játszotok... :D F28
13/26 anonim 

válasza:

Naponta :D Igen jó érzés... Jó pár éve "függök" már tőle :) 24/l
14/26 anonim 

válasza:

Mindenfajta orgazmusom volt már, de a z.rózsától még nem mentem el... :) Nekem nem annyira izgató :)
15/26 A kérdező kommentje:
mindenkinel maskepp mukodik, vajon ez nem artalmas, ha sokat csinalod?
2009. júl. 1. 15:27
16/26 anonim 

válasza:

Én párnával szoktam, de pl. itt már sokan írták ezt. Azt is említették, hogy ez olyan intenzív érzés, ami a barátjuk nem tud kiváltani belőlük, ezért vele sokkal nehezebben élveznek el. A maszti egyáltalán nem káros, de ebben lehet valami.
17/26 anonim 

válasza:

De ártalmas.
Mivel intenzívebb érzés, mint mikor egy pasi csinál neked bármit. Így ha hozzászoksz, utána nem fognak tudni rendesen kielégíteni.
Én próbáltam már, szerintem nincs benne semmi jó.
16L
18/26 anonim 

válasza:

Én is szoktam.Nagyon jó...és szerintem nem ártalmas.A pasimé teljesen más érzést ad,egyik sem hasonlítható a másikhoz.
19/26 anonim 

válasza:

Én is csináltam,és a barátomnak is el tudtam menni... :) Szerintem butaság,hogy hozzászokik a csikló. Bár nemtudom,én nem csináltam naponta. :)
20/26 anonim 

válasza:

Próbáltam már.Bár nem érdemes rászokni mert akkor ha csak ez van akkor erre szokik rá és kevésbé képes a hüvelyi orgazmusra
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!