Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez orgazmus volt, vagy nem? (lent)
Figyelt kérdés
Lány vagyok, tegnap este masztiztam, és életemben először eljutottam addig, hogy valami zsibbadásszerű érzésem kezdett lenni, ami onnan lentről indult és elkezdett szétáradni bennem. Csak aztán közben valamiért "leálltam", ne kérdezzétek, miért, én se tudom, valami reflex szerű lehetett vagy nemtom :S A lényeg, hogy tök jó érzés volt, csak bennem van az a gondolat, hogy mi van, ha lehet még ennél is jobb? Orgazmusom volt, vagy csak majdnem?2009. júl. 1. 13:42
2/9 A kérdező kommentje:
Oké :) Akkor majd este megpróbálok tovább eljutni:)
2009. júl. 1. 13:44
3/9 anonim 

válasza:

nekem is mindig ez van de nem bírok tovább menni mert annyira jó, de sztem ez még nem az:D
4/9 A kérdező kommentje:
Én is pont így voltam vele, lehet, hogy ezért álltam le közben :):)
2009. júl. 1. 13:51
5/9 anonim 

válasza:

Azt hiszem a leállás után jött volna az orgazmus
6/9 A kérdező kommentje:
Mármint úgy érted, ha nem álltam volna le?
2009. júl. 1. 14:24
7/9 anonim 

válasza:

Az orgazmus az amikor már nem bírsz magaddal szinte kívánnád hogy beléd hatoljon vki,remegsz szinte és azt akarod,hogy bárcsak sose lenne vége :) Legalábbis nálam ezt a hatást éri el az orgazmus. Na meg persze nedvesedsz.
8/9 A kérdező kommentje:
Nedvesedés már volt :)
2009. júl. 1. 15:48
9/9 anonim 

válasza:

velem is mindig ez szokott történni,valmaiért mindig leálok!sztem csak ez az érzés után jönne!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!