Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akar pettinget a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar pettinget a baránőm?

Figyelt kérdés
Már 1 éve járunk és még mindíg semmi. márciusban azt mondta hogy meg lessz a dolog de azóta semmi. Minden rendben van velünk tényleg nagyon jól megvagyunk de amikor megkérdezem hogy mi lessz akkor mindíg csak azt mondja hogy majd.Már kicsit ked idegesíto lenni hogy a többi haverok már 1 hónapon belul már kefélnek és én meg csak várok.Lesz ennek így valami jövője, vagy lépjek tovább mert akad merészebb jelentkező.
2009. júl. 1. 12:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
13:04 es vagyok!!de közbe ha egymást mellet fekszetek akkor csókold meg többszört simogast és szépen lassan mindent nem kell elkapkodni,lehet h egy nem fogsz összejönni egyszere de mond meg neki h tudod h fél meg minden csak éresztesd vele azt h neked nem ez a legfontosabb dolog és h nem kell félnie.Csak hajrá
2009. júl. 1. 13:07
 12/21 anonim ***** válasza:
szerintem is szűz és nagyon fél. neki ez még új, ne siettesd, majd feloldódik. sms-ben könnyebb mondani dolgokat, mint élőben cselekedni.
2009. júl. 1. 13:07
 13/21 anonim ***** válasza:
Én nem csodálkozom azon, hogy nem akar semmit, ameddig azzal, akit _szeretsz_, "kefélni" akarsz. Ja, meg ha a haverokkal példálózol. Tudod a szeretet elfogadásról szól. Fogadd el, hogy ő még nem akarja. Ha nem tudod elfogadni, tényleg nem szereted.
2009. júl. 1. 13:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem Ő is azért nem megy bele, mert úgy érzi, ha igazán szereted, akkor tudsz rá várni, ha pedig nem, akkor nincs értelme.
2009. júl. 1. 13:15
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha ennyire kefélni akarsz, akkor menjé kurv@hoz.
2009. júl. 1. 13:29
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen egyetértek az utolsó pár kommentelővel. Tényleg mi az, hogy kefélsz vele? :/ Elvileg szeretitek egymást. Másfelől,ha sms-ben is ez a téma, meglátásom szerint nem telik el úgy nap, hogy ne ezzel nyaggatnád.. Így pedig csak magad alatt vágod a fát. Figyelj kicsit jobban oda rá, feltétel nélkül szeresd és meglesz amire vágysz.
2009. júl. 1. 13:30
 17/21 A kérdező kommentje:
csak tudod én mindent beleadok tényleg kényeztetem meg minden szal nem arra megy ki a játék hoggy mihamarabb lefektesem , de semmi viszonzás nincs csak fexik az ágyon és élvezi ahogy kényeztetem.amikor azt mondom neki h szeretlek csak néha azt mondja h én is és enyi
2009. júl. 1. 13:34
 18/21 anonim ***** válasza:
Ne mind erőltesd szegény lányt,nem csoda hogy görcsöl és így az ellenkezőjét éred el,ha meg ennyire a hevereidből indulsz ki akkor szerintem keress egy más lányt,ha tőlem is mind kérdezgetnék hogy na mikor,meg stresszelnének ezzel,még azért se tenném én se meg.
2009. júl. 1. 13:55
 19/21 anonim ***** válasza:

sztem annál jobban nemakarja, minél jobban erölteted, és nagyon úgytűnik h temár csak erre hajtasz, ígymeg sztem nemnagyon fogsz eljutni odáig h akarja, ha folyton nyaggatod.

még az elején írtad h szted már lassan vége. hát akkor azis lehet h ezért nemakarja, mert ő is ezt érzi, ígymeg nemakar veled lefeküdni

sztem logikus....

2009. júl. 1. 14:18
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Hajaj! Na itt aztán van minden. Egy oldalról becsülendő, hogy egy éve kitartasz mellette, másrészről viszont ez a görcsös kefélni akarás, amit most tanusítasz ijesztő lehet számára is. Persze megértelek téged is, hiszen fiatal egészséges férfi/fiú vagy tele vágyakkal. A barátnőd viszont nem adja, amit szeretnél, de valószínű te sem adod, amit ő szeretne. Én csak pár tanáccsal tudok szolgálni.

Először is soha ne említsd kefélésként a szeretkezést. Egy szűz lány számára ez főleg zavaró, de később is problémát okozhat. A nők nagy hányada nem szereti, ha egy nem stabil kapcsolatban így beszélnek a testi szerelemről. Nem hiszed el, de egy ilyen elejtett szó is sokat árthat. Na már most. A barátnőd tuti, hogy szűz. Ha azt mondja, hogy nem, akkor is az. Vagy pedig nagy trauma érte. Ha jót akarsz mindkettőtöknek, akkor beszélj vele, hogy miért nem szeretné. Ne azt kérdezd, hogy Édes mikor lesz petting? Hanem, hogy miért nem szeretné csinálni. Ezeregy oka lehet annak, hogy hárít. Egy szűz lány nagyon rá tud parázni az első pettingre is.

Sok mindentől félhet. Nem tetszik majd a teste. Mi lányok még a puncinkban is tudunk hibát találni. Minden napra jut itt is legalább egy kérdés, hogy vajon zavarja-e a páromat, ha a kisajkam kilóg, ha van rajta egy pattanás stb. Félhet, hogy az illat, amit ott találsz majd nem fog tetszeni neked. Félhet, hogy a melle nem fog tetszeni. Vagy nem meri megkérdezni, hogy leszedje-e a szőrt ott lent, vagy egy csíkot hagyjon, vagy te hogyan szeretnéd. Aztán szégyellheti kimutatni, hogyha élvez valamit. Én például mindig elpirultam az elején, és eltoltam a barátom kezét még akkor is, ha ruhán keresztül simogatott, mert szégyelltem, hogy élvezem a dolgot, és új volt, és nem tudtam, hogy ő mit szólna hozzá. Félhet, hogy te letámadod, és egyszerre akarsz mindent. Vagy egyszerűen nem tudja, hogyan elégítsen ki, és fél "segítséget kérni". Ezer meg ezer oka lehet. De komolyan. Kérdezz rá nála, hogy mi a probléma. De ha elsőre nem válaszol, akkor is bújj oda, mond, hogy benned megbízhatsz, de szereted, neked elmondhat bármit. Hidd el előbb-utóbb kibújik a szög a zsákból. Lehet, hogy egy nagyon piti dolog miatt hárítja az egészet.

De mielőtt nekiállsz kikúrálni őt, döntsd el magadban, hogy végig tudod-e járni ezt az utat, hogy türelmesen meghallgatod a problémáját, és segítesz neki belépni a szexualitás világába, és nem hagyod ott az első éjszaka után. Mert ha úgy érzed, hogy nincs benned elég erő ahhoz, hogy támogatsd, akkor inkább még azelőtt hagyd ott, hogy "megkeféled", mert utána azt nagyon nehezen fogja kiheverni, hogy neked adta magát, te pedig eldobtad. Döntsél bölcsen!

2009. júl. 1. 16:20
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!