Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kicsi a csiklóm, szinte nem is látni még a fél cm-t sem éri el. Ez rendellenes? ( Nem metéltek körül! )
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 11:41
1/10 anonim 

válasza:

sztem attól is függhet hány éves vagy de ez általába nem szokott olyan nagy lenni.
2/10 anonim 

válasza:

hát sztem a fél centi azmár azért elég durva. a csikló azaz egész, amit ott látsz középen, mikor kicsit szétnyitod a szeméremajkaidat. biztos h azaz egész a félcentis?
3/10 A kérdező kommentje:
18. Amit kicsinek hívnak, annak kb 1/4-e az enyém..:/
2009. júl. 1. 11:48
4/10 A kérdező kommentje:
ha szét nyitom nem látok semmit..csak ha jobban megnézem..:S
2009. júl. 1. 11:56
5/10 anonim 

válasza:

Nem az a lényeg, mekkora, de azért megnézném..biztos ugyanúgy funkcionál.. :D f27
6/10 A kérdező kommentje:
hát igen egyébként nincs vele semmi baj...csak elég furcsa
2009. júl. 1. 12:21
7/10 anonim 

válasza:

Egyébként a csikló olyan mint a férfiak pénisze, izgatásra úgymond előbújik, ahogy a férfiaknál is merevedésbe megy át a pénisz izgatásnál. De itt is olyan a csikló mint a pénisz, embernél változik, Van akinek kitüremkedik még ha csak hozzá se érnek.
Egyébként az én barátnőmnél kisebb Indiana Jonesba kell átmenni, mert nehéz megtalálni, csak előjáték során tudom megállapítani az ujjammal, hol van.
8/10 anonim 

válasza:

Ne izgulj a fiúk a kicsit szeretik, sokkal esztétikusabb! Ezt nem viccből írom! 33/F
9/10 anonim 

válasza:

Ha nincs vele baj, akkor ne aggódj! :) Egyátalán nem rendellenes, nekem biztosan nagyon tetszene, kényeztetnék szívesen egy ilyen csiklóval megáldott lányt. ;) f27
10/10 anonim 

válasza:

Szerintem sokkal csajosabb mint egy több centis... Koncentrálj az élvezetekre :-)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!