Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy elveszithetem a barátomat:S Mit tegyek? Bővebben lent!

köszönöm a gyors válaszokat! Az első válaszolonak: Tudom, hogy lehet másképp is kielégiteni, ezzel nincs probléma, mert szájjal is, és popsiba is szoktuk.
remélem, hogy igazatok lesz és együtt vészeljük ezt át. Ő egyébként nagyon türelmes és egy szavam sincs, sose mondott egy rossz szot sem ezzel kapcsolatban. Csak az én lelkemnek rossz:S CSak nő vagyok és szeretnék neki minél jobbat:D

Ennyire azért ne görcsölj!
Ha szeret, akkor tényleg meg fogja érteni, hogy most nem lehet ott szexelni, amíg meg nem gyógyulsz! És az az érzésem, hogy minél tovább folytatjátok ezt, annál tovább tart ez a betegség is nálad, szóval mindkettőtök JÓL FELFOGOTT ÉRDEKE, hogy most ott semmi ne történjen. MOst ott pihi van! Akár egy hónapig, vagy kettőig, amíg kell!
Még popószex is van? Fantasztikus! :) Igazán nem kell párodnak lemondani semmiről. Ráadásul még szájjal, kézzel is tudsz foglalkozni vele, és ahogy írod szívesen is teszed, akkor egy szava sem lehet!
Ha ezek mellet még elhagyna, hát tök hülye lenne, és nem is érdemelne meg téged!
Ne aggódd túl a dolgot, és mindenképp tegyétek meg, ami szükséges a gyógyulásodhoz! Az egészség sokkal fontosabb!

Utolso válaszolonak nagyon szépen köszönöm! nagyon aranyos vagy és jol esett amit irátl!!!
Tudom tudom hogy most nem szabad sokáig csinálni, hogy utánna nagyon nagyon jo legyen, és ne essek vissza mindig! Nagyon sokat jelent amit irál! köszönöm szépen

Szívesen! Igazán nincs mit. Most viszont remélem majd szépen kikezeled magad, OK?
Nyugi, meg fogja érteni a barátod!

Én egy nagy doboz Béres Actival -t kaptam szüleimtől.
Azt szedegetem, de nem minden nap.
Illetve van a Cetebe 500 mg-os C-vitamin, amit kúraszerűen, ha épp beteges, stresszes vagyok akkor első pár nap napi kettőt is, egészségesen napi 1-eket.
Azonkívül heti 1-2 este legalább, beteges időszakban többször is 1-2 gerezd fokhagymát megeszem a vacsihoz! Szerintem ez is sokat segít. Mindenkinek tudom ajánlani!
Ezek annyira beváltak, hogy egész ősz óta még csak kis náthám sem volt, gyakorlatilag még orrot sem kellett fújkálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!