Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik kisajkam nagyobb mint a másik. Szóljak erről a barátomnak az első szex előtt?
Az előző páromat nem figyelmeztettem és mint később kiderült eléggé furcsállta, amikor először meglátta. A mostani barátommal 1 hónapja járunk és már nagyon kívánjuk egymást, csak én félek, hogy nem fogok neki tetszeni. Ő külsőre nagyon jól néz ki ezért félek annyira, hogy nálam szebb puncijú lányt képzelt el. (Külsőre engem is szépnek mondanak. De et nem beképzeltségből írom, csak félek, hogy a barátom duplán meglepődne, hogy ott lent csúnya vagyok.) Szóval szóljak neki előtte vagy hagyjam hogy "meglepi" legyen???
25/L

Nem kell hogy beszélj erről. Ezzel csak felhívod a figyelmét rá, és azt fogja gondolni, nem fogadod el magad így, és hogy ez téged zavar. Egyébként én is így gondolom. Fogadd el magad. :) Szerintem semmi baj a punciddal, biztos hogy szép! Megnézném én is. :)
F29

szerintemse ez fogja meghatározni a kapcsolatototokat:)
ne aggódj ezen.

sztem viszont szólj neki, hamár egyszer rossz tapasztalatod van ezmaitt. de sztem ne ilyen nagyon komolyan, ne letargikusan, hanem egyszercsak engedj el egy megjegyzést erre vonatkozóan, kicsit viccesen.
amúgym eg sztem ez nemprobléma, h az egyik nagyobb mint a másik, deha már eccer átestél egy ilyenen h egyik barátod furcsállta, nemárt inkább óvatosnak lenni a következővel.

Dehogy! Ne is törődj vele!
Miért, a fiúd is bejelenti előtte, hogy neki milyen eres, szőrös, vagy hogy mennyire görbe, meg hány centi?
Le akartok feküdni, akkor állítólag már szeretitek, tisztelitek, és kívánjátok egymást eléggé. Csináljátok, érezzétek jól magatokat. Ha meg valami ilyen jellegű dolog probléma lenne, akkor az majd kiderül úgyis, ha nem akarna újból lefeküdni veled.
De ha majd veled akar lenni későbbiekben is, akkor nyugi, úgy szeret, ahogyan vagy!

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!