Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátnőm csinálta rosszul, vagy mi volt a baj?
Figyelt kérdés
Amikor a bnőm leszopott akkor nem tudtam elmenni,deh amikor magamnak csinálok önkielégítést akkor el tudok menni,én még szűz vagyok.16F2009. júl. 1. 09:43
1/2 anonim 

válasza:

Mutasd meg a barátnődnek, hogy Neked ez hogyan jó. De egyébként lehet a gátlásoktól is, valamint lehet attól is, hogy még éretlen vagy a szexuális életre, ez a címszó alatti megfogalmazásodból is érződik, mert ezt lehetne más kifejezéssel is írni. Remélem a barátnőd nem túl fiatal, mindenesetre ha örömet akartok egymásnak okozni, akkor maradjon egyenlőre a simogatás és a csók és először érzelmileg hangolódjatok egymásra.
2/2 anonim 

válasza:

Nekem is volt ilyen. Az első 3-4 alkalommal nem tudtam elmenni, ez pszichológia valahol mert nem ezt tapasztaltad amíg nem volt valaki aki orálisan kielégítsen. Amikor elsőre nem mentem el a barátnőmnél, nagyon rosszul éreztem magam és másnap szinte nem is mertem hozzá szólni. De amikor a 4 próbálkozásnál sikerrel jártam és azóta is megy.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!