Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak! Miért szerettek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért szerettek a barátnőtök arcára élvezni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 09:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
A volt párom azért tette, mert ezzel is kimutatta, hogy élvezi a velem együtt létet.
2009. júl. 1. 09:08
 2/11 anonim ***** válasza:
42%

Én nem szeretek, sőt kifejezetten taszít a tudat, hogy szembe, orrba, fülbe találhatok, vagy miattam majd moshatja a haját, vagy ilyesmi.

Sőt, a partneremre való tekintettel szájban sem szeretem befejezni.

2009. júl. 1. 09:11
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

A párom azt mondta, hogy azért szereti, mert egy nőnek

megalázó...persze sosem engedtem neki:)

2009. júl. 1. 09:16
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Én se szoktam, gusztustalan.
2009. júl. 1. 09:27
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
nekem azt mondta a párom, hogy nem tudna ilyet tenni velem.23/L
2009. júl. 1. 10:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert az a teljes odaadás jelképe, hogy élvez, szeret mindent, ami tőlem jön.
2009. júl. 1. 10:38
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Utolsóval egyetértek!
2009. júl. 1. 10:50
 8/11 anonim ***** válasza:
33%
Nálam is ugyanez a helyzet (lány vagyok). Direkt megmondtam a páromnak, hogy nem élvezhet sem a számba sem az arcomra, ráadásul az análsexet egyenesen undorítónak találom. Viszont a szájba élvezésről és az análról a párom nem hajlandó lemondani és egyre csak erőlteti! Mért nem elégednek meg a férfiak a normális és kulturált sexszel?
2009. júl. 1. 11:28
 9/11 anonim ***** válasza:
55%

sztem meg azért mert általában egy lány arca is izgató szép akivel a pasi van és hozzájárul az élvezethet hogy az arcára mehetek el.

mondjuk én barátnőm még a szájba se nagyon szeretné azis ilyesmi, mert nagyon jó érzés ha szájjal elégítenek ki és a befejezés számít ha azelőtt abbahaggya háát..:) na mind1 érted.:D

2009. júl. 1. 11:33
 10/11 anonim ***** válasza:
91%

A szex végül is a férfiaknak arról szól, hogy megszerzik, birtokba veszik a nőt, aki alárendelődik, kiszolgáltatódik nekik!

(ez a teljesen természetes, istanadta ösztön és nincs köze a nő perverz, akarata elleni megalázásához, veréséhez, erőszakhoz, vagy bármi ilyesmihez.)

Jó érzés a férfinak látni a nő részéről ezt a teljes odaadást, illetve a totális meghódítását, bevételét a nőnek! Azzal hogy ezt a nő megengedi, a férfi uralja, megkapja ezt, a nő legszebb, legérzékenyebb testrészét is!

Én egyébként nem oda szeretek élvezni, hanem azt szeretem különösen, ha a szájában mehetek el!

2009. júl. 1. 12:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!