Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért szerettek a barátnőtök arcára élvezni?

Én nem szeretek, sőt kifejezetten taszít a tudat, hogy szembe, orrba, fülbe találhatok, vagy miattam majd moshatja a haját, vagy ilyesmi.
Sőt, a partneremre való tekintettel szájban sem szeretem befejezni.

A párom azt mondta, hogy azért szereti, mert egy nőnek
megalázó...persze sosem engedtem neki:)

sztem meg azért mert általában egy lány arca is izgató szép akivel a pasi van és hozzájárul az élvezethet hogy az arcára mehetek el.
mondjuk én barátnőm még a szájba se nagyon szeretné azis ilyesmi, mert nagyon jó érzés ha szájjal elégítenek ki és a befejezés számít ha azelőtt abbahaggya háát..:) na mind1 érted.:D

A szex végül is a férfiaknak arról szól, hogy megszerzik, birtokba veszik a nőt, aki alárendelődik, kiszolgáltatódik nekik!
(ez a teljesen természetes, istanadta ösztön és nincs köze a nő perverz, akarata elleni megalázásához, veréséhez, erőszakhoz, vagy bármi ilyesmihez.)
Jó érzés a férfinak látni a nő részéről ezt a teljes odaadást, illetve a totális meghódítását, bevételét a nőnek! Azzal hogy ezt a nő megengedi, a férfi uralja, megkapja ezt, a nő legszebb, legérzékenyebb testrészét is!
Én egyébként nem oda szeretek élvezni, hanem azt szeretem különösen, ha a szájában mehetek el!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!