Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex fekete csajjal?

Olyan mint egy fehér csajjal,
Nem a bőrszín számít, hanem az egyénsiség, a temperamentum

veszélyes az afro nők 4í %-a éces ezek után egész nyudottan ki lehet próbálni csak lehet hogy belehalsz
gyengébb esetben az életed végéig véreset élvezhetsz már maikor lessz kedved beizgatni a már amúgy is belül maró farkad
nektek meg egészségetekre ha elmúlt 5 év és még nem jártatok így akkor vagy kotont használtok v megúsztatok az orosz rulettnél keményebb dolgot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én itt a felét nem értem. Lehet, hogy korlátolt vagyok mégis?
Mi az, hogy sötétben? Sötétben csak aludni jó nem? Remélem, nem a szexre érteted! Mert azt hittem az már kiment a divatból. Mint a kötelező misszionáriuspóz.
És elég változó a feketenő sok kultúrából jöhet. De általában alulmaradnak a fehérnőknek szexuális kultúra terén. Viszont azt mondják sokan, hogy nagy az étvágyuk, ha fehér pasival (is) kezdenek. Ja és sok kényeztetés várnak, és sok kedvességet.
. . .
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!